ràdio

Julia Otero torna a esclatar contra Renfe: una altra vegada atrapada al tren

julia

julia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Julia Otero ha tornat a quedar-se atrapada al tren i ha esclatat contra Renfe. Dimecres a la nit, la periodista i tot l’equip del seu programa –'Julia en la onda', emès a Onda Cero– es dirigia a València des de l’estació de Barcelona-Sants, després d’"una jornada completa de treball" i van patir un retard de gairebé hora i mitja. Al final, la comitiva va arribar a la destinació passada la mitja nit, el que va provocar les queixes de la locutora a Twitter. "Bona nit i que descansin, senyors de Renfe", deia amb sorna.

Notícies relacionades

A més, Otero remarcava que "si haguéssim passat per Madrid, hi arribaríem abans", abans de remarcar que el trajecte Barcelona-València es recorre en cinc hores mentre que a anar a la capital del Túria des de Madrid només es tarda una hora i 40 minuts, malgrat que només disten tres quilòmetres menys que les altres dues ciutats.

El passat 10 de juny, dilluns de Pentecosta i dia festiu a moltes localitats de Catalunya, Otero ho va passar encara pitjor al tren. En una visita al seu poble natal –Monforte de Lemos (Galícia)– va patir un retard en el viatge de tornada d’unes 15 hores. “¿Volen dissuadir-nos d’agafar el tren? Així diran després que no és rendible i l’eliminessin. ¿És això? ¿Hi ha un pla o és només incompetència?”.

Temes:

Julia Otero