CANVI DE CANAL

La Premier League també es passa a l''streaming'

La plataforma de televisió suma al Mundial de Motociclisme les pròximes tres temporades de la Lliga anglesa

Aquest servei global de 'streaming' d'esport també inclou la Copa Amèrica de futbol, que comença el 15 de juny

zentauroepp48612765 file   in this sunday  may 12  2019 file photo  manchester c190613122117

zentauroepp48612765 file in this sunday may 12 2019 file photo manchester c190613122117 / Frank Augstein

2
Es llegeix en minuts

Si aquesta temporada ha sigut el Mundial de Motociclisme el que ha canviat de canal Mundial de Motociclismed’emissió, a partir de la pròxima serà la Premier League la que passarà a ser també producte de la televisió per internet. La plataforma en 'streaming' DAZN ha anunciat oficialment que emetrà en exclusiva les tres pròximes temporades de la lliga anglesa. I també inclou la Copa Amèrica de futbol, que comença el 15 de juny.

La confirmació de la nova ubicació audiovisual del futbol anglès, aquest dijous, 13 de juny, coincideix amb el dia en què la Premier League presenta el calendari complet de la temporada 2019/2020, que començarà el pròxim 10 d’agost, i es veurà en exclusiva a Espanya a través de DAZN.

L’interès per la Premier League entre els aficionats espanyols ha augmentat donat l’evident protagonisme que han aconseguit en aquesta competició la presència de quatre entrenadors espanyols: Pep Guardiola, al Manchester City (actual campió del torneig); Unai Emery, a l’Arsenal; Rafa Benítez, al Newcastle, i Javi Gracia al Watford.

A més, la nova temporada també comptarà amb una important presència de jugadors espanyols sobre la gespa. L’any passat van ser 37 jugadors, entre els quals destaquen Azpilicueta, Kepa, Silva, Deulofeu, Pedrito, Manquillo, David de Gea... S’espera que el mercat de fitxatges portarà noves incorporacions destacades a les plantilles dels equips de la Premier.

Aquest servei global de 'streaming' d’esport en directe i sota demanda també ha anunciat l’adquisició dels drets d’emissió de la Copa Amèrica 2019 per a Espanya. El torneig comença divendres a la matinada, 14, a dissabte, 15 de juny, amb el partit que enfronta el Brasil i Bolívia en el Morumbi Stadium, de São Paulo.

La final d’aquest campionat tindrà lloc diumenge, 7 de juliol, a l’icònic estadi de Maracaná, a Rio de Janeiro, on es decidirà quina selecció s’alça amb el títol. Les principals favorites són el Brasil, que juga a casa, il’Argentina  de Messi, tot i que Xile es va proclamar campiona en les dues últimes dues edicions.

La Copa Amèrica se suma a l’oferta de futbol de DAZN, que inclou Premier League, FA Cup, Coppa Italia, EFL Championship, MLS, J1 League i amistosos internacionals, entre altres competicions. La plataforma també emet en exclusiva a Espanya MotoGP i farà el mateix amb l’Eurolliga de bàsquet Turkish Airlines EuroLeague a partir de la pròxima temporada 2019/20.

Notícies relacionades

A més de les motos, l’Eurolliga de bàsquet, la Copa Amèrica i la Premier League, en l’oferta de DAZN també destaquen la FA Cup, la Coppa Italia i amistosos internacionals.

Empresa britànica

La plataforma DAZN (es pronuncia 'dazone') és propietat de l’empresa Perform Group, companyia global de mitjans esportius britànica que va néixer el 2007 de la fusió de les empreses Premium TV (dedicada a l’emissió d’esdeveniments esportius) i Inform (agència de drets esportius digitals). El 2016 va llançar DAZN a Àustria, Alemanya, el Japó i Suïssa, el 2017 al Canadà i el 2018 a Itàlia. Aquest any va arribar a Espanya i també al Brasil.

Temes:

Dazn