TU I JO SOM TRES

La Pantoja comença a guanyar-se el sou

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

El contracte fabulós no era per estar estirada en una gandula prenent-se un daiquiri i veure com passa la vida. El contracte fabulós era per enfangar-se. I efectivament el fang, la baralla, el xoc, l’acritud, el mal rotllo ja ha començat. A l’illa dels mosquits (Supervivientes),Isabel Pantoja ja s’està guanyant la soldada formidable que li paguen. Ja hem vist la primera baralla, plena d’acidesa, agra d’allò més, entre ella i Carlos Lozano. Va tenir lloc a platja Pirata. Sota uns cocoters. Tots dos mig despullats. Ella li deia, fora de si, encesa, més afilada que l’espina d’un cactus: «¡Deixa’m en pau! ¡Ets dolent! ¡Ets molt dolent!». I s’esgargamellava, enfurismada, i formidablement tràgica.

¡Ah! Els ha sortit una batalla molt entretinguda i impactant. Carlos Lozano ha interpretat molt bé el paper de mosquit tigre assilvestrat, complint a la perfecció amb el guió que segurament li tenien preparat per endavant. Isabel Pantoja ha de tenir una clàusula de contracte de tres o quatre setmanes de permanència en el programa, inclòs, crec jo, una visita puntual –un parell de dies com a màxim– de Julián Muñoz, àlies Cachulique serà una trobada increïble i donarà una audiència encara més colossal. I després ella tornarà a Madrid per anar passant pel Deluxe, per Ana Rosa, per la polígrafa Conchita, pel Bertín  de Mi casa alquilada es tu casa.., i més endavant protagonitzarà un parell de musicals, amb el seu fill Kiko punxant melodies entranyables (tipus Hoy quiero confesar que estoy algo cansada, posem per cas). I fins i tot pot ser que la vegem per Nadal o Cap d’Any, presentant algun programa culinari, amb el pollastre a la Pantoja com a plat principal. En fi, que dos anys de contracte donen per a molt cacao maravillao.

Notícies relacionades

Un altre aspecte rellevant és haver posat aquesta gala a Cuatro i no a Tele 5. És una jugada genial. L’audiència mitjana de Cuatro està per terra. No passa del 5%. Però ficant-hi la Pantoja ¡es van acostar al 20%! O sigui, segueixen la tècnica dels hipermercats. ¿Que és el que més es ven? ¿La carn picada per fer hamburgueses? ¡Doncs augmentem les vendes encara més posant estands de carn picada per tot l’hipermercat!  No només a alimentació, també a la zona de perfumeria, al garden center, a l’àrea de bricolatge...  ¡Ahh! Són d’una efectivitat colossal. ¡Carn picada per tot arreu!