LA CAIGUDA D'UN ÍDOL

L'antiga escola de Michael Jackson no retira el seu nom

Els progenitors dels alumnes del centre han votat mantenir la denominació del seu auditori

zentauroepp47913821 the michael jackson auditorium at gardner street elementary 190428165447

zentauroepp47913821 the michael jackson auditorium at gardner street elementary 190428165447 / JAVIER TOVAR

1
Es llegeix en minuts

Els pares i mares dels alumnes d’una escola de primària de Los Angeles han decidit no canviar el nom del seu 'Auditori Michael Jackson', malgrat les acusacionsd’abús sexual contra el cantant mort que han aparegut en una pel·lícula documental.

Segons van explicar funcionaris d’aquesta escola local aquest dissabte, 27 d’abril, la votació es va realitzar aquesta setmana a proposta de la direcció de l’escola de Gardner Street, “després dels comentaris d’alguns pares i membres de l’equip de professors” sobre el nom de l’auditori.

“La majoria dels participants van votar a favor de mantenir el nom actual”, han confirmat des del Districte Escolar de West Los Angeles.

L’auditori d’aquesta escola, a prop a Hollywood, va prendre el nom de “rei del pop” el 1989, ja que l’artista va ser alumne del centre durant diversos mesos, quan tenia 11 anys.

Però amb l’espectacular èxit que van aconseguir les seves cançons amb els Jackson Five, el més jove dels germans va abandonar el sistema escolar per rebre classes privades a casa seva.

Notícies relacionades

La presència del nom de Michael Jackson al frontal de l’edifici va causar malestar en alguns pares després de l’estrena a la cadena HBO del documental 'Leaving Neverland', dura producció en la qual dos homes, Wade Robson i James Safechuck, afirmen haver patit abusossexuals per part del cantant quan eren nens.

Michael Jackson, que va morir el 25 de juny del 2009 per una sobredosi de drogues, va ser acusat en diverses ocasions d’actes de pedofília, però mai va arribar a ser condemnat.