04 d’ag 2020

Anar al contingut

TU I JO SOM TRES

Albert Rivera derrapa una altra vegada amb TV-3

Ferran Monegal

Després de Pablo Iglesias, a El hormiguero (A-3 TV), han convocat Albert Rivera. Quant a audiències, el lider de Cs  li ha tret un avantatge de 4,2 punts de  share al líder de Podem. O sigui que el públic els ha seguit de manera diferent. El to i la manera de preguntar de Pablo Motos, també. Sense abandonar aquest estil infantil, escumós, cordial i alegre que caracteritza aquest programa i que tant d’èxit li proporciona, el Motos que vam veure amb Iglesias tenia una grapa superior a la que li ha dedicat a RiveraMotos hauria de reflexionar sobre això. Si juga a entrevistar polítics que ben aviat haurem de premiar o condemnar amb els nostres vots, el repartiment de la llenya, i el dels petons, hauria d’estar en un exquisit equilibri per a tothom.

Rivera ha sigut enginyós quan ha contestat a aquesta irònica proposta de Casado quan li va dir que seria un bon ministre d’Afers Exteriors. La seva resposta ha sigut: “Jo també el podria proposar a ell com a ministre d’Universitats (rialles i conya), però no ho faré”. O sigui, pren nota Casado: tal faràs, tal trobaràs. També ha tret pit presumint de fitxatges formidables, citant aquest exdirectiu d’una multinacional de refrescos que ha col·locat de número dos per Madrid. ¡Ah! Jo de Rivera seria prudent amb les lloances a aquest personatge. Pot tenir un disgust aviat. El temps ho dirà. Motos també li va preguntar: “¿Pots assegurar que amb el teu vot Sánchez no serà president?”. Va contestar: “¡I tant, t’ho puc assegurar!”. Home, en aquest tema també hauria de practicar la prudència.

En general Rivera ha anat desgranant els seus habituals eslògans. O sigui, res nou al plató. Però a la pregunta “¿si fossis president, què faries amb TV-3?”, aquí va cometre un error terrible. Va anomenar TV-3 “el NO-DO del procés. En això hi estem d’acord. Però va afegir: “A TV-3 han arribat a dir-li punyetera a Inés Arrimadas”. Això és totalment fals. Això no s’ha dit mai a TV-3. Una altra cosa són els tuits  personals que es puguin escriure. Ja li vaig advertir una vegada a Rivera, amb tot el meu afecte, quan va estar amb la Lidia Heredia (Els matins), que si vol jugar a ser crític de tele el primer que ha de fer és veure tele, molta tele. Rivera va acabar la festa muntat en una moto fent una carrera virtual amb Motos. El líder de Cs va perdre. Derrapava contínuament.