AUGE DE L''STREAMING'

Isabel Coixet dirigirà la seva primera sèrie a HBO

La directora catalana gravarà aquest any 'Foodie Love', una producció de vuit episodis que fusionen històries d'amor i menjar

zentauroepp46808630 director isabel coixet poses on the red carpet at the spanis190202224047

zentauroepp46808630 director isabel coixet poses on the red carpet at the spanis190202224047 / MARCELO DEL POZO

1
Es llegeix en minuts

Després de debutar a la televisió per 'streaming' amb la pel·lícula 'Elisa y Marcela' per a la plataforma Netflix'Elisa y Marcela' Netflix (presentada, no sense polèmica, al Festival de Berlín polèmica, ), la prestigiosa cineasta catalana Isabel Coixet –guardonada amb set premis Goya– també s’estrenarà com a directora d’una sèrie per a internet, 'Foodie love', en aquesta ocasió per a l’altra gran plataforma de televisió per internet: HBO.

Segons ha anunciat la coneguda empresa nord-americana, 'Foodie love', que també ha sigut escrita per Coixet, constarà de vuit episodis de mitja hora, produïts per Miss Wasabi Films ('La llibreria', 'Mi vida sin mí’Miss Wasabi Films...), i es rodarà al llarg d’aquest any.

La trama de 'Foodie love' se centra en una aplicació que permet trobar parella entre amants de la gastronomia. A partir d’aquesta 'app', dos joves connecten i, al llarg de diverses cites, hauran de descobrir si coincidències com la seva devoció pel yuzu japonès o la seva al·lèrgia comuna al postureig 'foodie' són suficients per a una relació sentimental.

"Foodie love" és la fusió de dues de les meves passions: les històries d’amor i el menjar, a través d’una història d’amor, desamor, dubtes i menjar, on dos personatges es troben, s’allunyen i es retroben a través d’un peculiar recorregut per cafès, bars, xiringuitos i restaurants –ha explicat Coixet. Dos éssers tímids, forts, a estones turmentats, a estones despreocupats, que lluiten per entendre’s i entregar-se l’un a l’altre.

Notícies relacionades

Segons la directora, els dos personatges són "dos éssers apassionats pel menjar que és, al principi de la seva història, el seu terreny comú. Tots els llocs que apareixen en la sèrie i tot el que mengen els nostres protagonistes és real. La seva història és ficció. Aquesta sèrie es nodreix de tots els llocs en els quals heestat, de totes les coses que he tastat. I de moltes de les coses que he viscut”,reconeix.

“Isabel Coixet es capbussarà en els dos mons que millor coneix i que més l’apassionen", ha afirmat Miguel Salvat, responsable de producció pròpia de HBO Espanya. 'Foodie love' serà un menú degustació del plaer dels sentits, amb gran varietat de sabors, emocions i sensacions. No hi ha res més universal que aquesta combinació d’ingredients, a la qual Isabel sabrà donar el seu toc personal, la seva increïble subtilesa i la seva visió única".