EL 7 DE MARÇ

Najwa Nimri i Mala Rodríguez acomiadaran 'Vis a vis' cantant

El canal Fox organitza un concert de les dues intèrprets al teatre Barceló de Madrid la vigília del Dia Internacional de la Dona

zentauroepp46939158 television  fox organiza najwa vs mala  el concierto  nico d190212203356

zentauroepp46939158 television fox organiza najwa vs mala el concierto nico d190212203356

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’actriu Najwa Nimri i la cantant Mala Rodríguez pujaran a l’escenari del teatre Barceló de Madrid el 7 de març per fer un concert únic. El canalFox ha organitzat aquest espectacle musical com a colofó per a la sèrie ‘Vis a vis’, una de les produccions més exitoses de la cadena de pagament amb un episodi final, emès el 4 de febrer, que va reunir una audiència de més de mig milió d’espectadors. Per això, a més d’una selecció de cançons escollides per les dues artistes, en el concert també interpretaran la cançó principal de la sèrie, 'Agnus dei'.

A ‘Vis a vis’, Najwa Nimri va donar vida a Zulema Zahir, una de les internes més perilloses de la presó on es desenvolupa la major part de la sèrie. La seva carismàtica i intimidadora interpretació va ser un dels pilars en què es va basar l’èxit de la sèrie.

Mala Rodríguez i Najwa Nimri / (FOX)

Najwa Nimri (Pamplona, 1972) està vivint una etapa professional especialment fructífera: el mes d’octubre passat es va confirmar que serà una de les incorporacions de la nova temporada de la també exitosa ‘La casa de papel’, i aquest any ha sigut nominada al premi Goya a millor actriu protagonista pel seu paper a la pel·lícula ‘Quién te cantará’, de Carlos Vermut.‘Quién te cantará’,

Per la seva part, Mala Rodríguez (Jerez de la Frontera, 1979), coneguda pels seus temes de hip-hop que combinen trap i flamenc, va compondre una versió "de carrer" d’'Agnus dei' i va aparèixer en un ‘cameo’ en el capítol final de la ficció de Fox.  

Esperit feminista

Notícies relacionades

No és casualitat que el concert se celebri en la vigília del Dia Internacional de la Dona. Les reivindicacions feministes entronquen amb l’esperit de ‘Vis a vis’, protagonitzada principalment per dones fortes i complexes.

Les entrades per al públic es posaran a la venda a partir del dilluns 18 de febrer, al web de la cadena Fox a un preu de 10 euros.