TELE PER 'STREAMING'

Marc Márquez serà la imatge de Dazn

La nova plataforma d'esports per internet anuncia l'inici de les emissions a Espanya aquest mes de febrer

rozas46137589 marc m rquez  campe n del mundo de motogp 2018 foto  alejand181204172049

rozas46137589 marc m rquez campe n del mundo de motogp 2018 foto alejand181204172049 / Alejandro Ceresuela

1
Es llegeix en minuts

El Netflix del món de l’esport,  Dazn, està a punt de desembarcar a Espanya i ho farà amb la millor imatge possible: l’heptacampió del món de motociclisme Marc Márquez serà la imatge de la nova plataforma de televisió per 'streaming' d’esports en directe. A més de l’indubtable carisma del pilot català, l’elecció de Márquez també ve donada pel fet que Dazn serà la plataforma que emetrà tot el Mundial de motociclisme a partir del 10 de març.

Dazn agafa el relleu a Movistar+ i, des d’aquest any 2019, compta amb l’exclusiva dels drets de retransmissió per a totes les sessions de MotoGP,  Moto2, Moto3 i MotoE, des de l’FP1 fins a les curses, durant els pròxims tres anys –assenyalen des de la plataforma–. L’objectiu és fer créixer l’audiència en un dels mercats clau gràcies a les retransmissions en directe i sota demanda".

"El seu talent i determinació [de Márquez] per superar qualsevol obstacle i la seva fortalesa fan del jove pilot l’ambaixador perfecte de Daz, la nova llar de MotoGP a Espanya", ha anunciat Dazn en una nota que ha fet pública aquest dilluns, 4 de febrer, en què també anuncia l’inici oficial de les seves emissions a Espanya al llarg d’aquest mateix mes. "Márquez tindrà un paper clau com a ambaixador de Dazn a Espanya, que inclourà la promoció de la marca com a cara visible del servei de ‘streaming’ fins al 2021", apunta el mateix comunicat.

Notícies relacionades

A més del Mundial de motociclisme complet, Dazn també oferirà altres esdeveniments esportius de primer nivell en exclusiva, com la Premier League anglesa i l’Eurolliga de bàsquetper a les pròximes quatre temporades. 

"És un honor formar part de la família de Dazn. Estic molt orgullós d’unir-me a l’equip i ser testimoni d’aquesta nova era per a l’esport a Espanya –ha dit Márquez, a través del comunicat de la plataforma–. Espero poder ajudar Dazn a créixer perquè és un servei de 'streaming' d’esport que farà caure barreres perquè els aficionats a l’esport a Espanya puguin veure les seves competicions preferides on i com vulguin. Estic desitjant que comenci la temporada per donar el millor de mi mateix i oferir un gran espectacle a tota la gent que seguirà les curss a Dazn".