TU I JO SOM TRES

La camisa de dormir reflectia traumes foscos

vts 01 1 vid 28 173202 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

El concurs Maestros de la costura (TVE-1), que ara acaba d’iniciar la seva segona temporada, hauria de canviar de nom. S’hauria de dir Costuras Caprile. Perquè efectivament continua sent el modista Lorenzo CaprileLorenzo Caprile el gran dinamitzador, el gran al·licient, d’aquesta competició. L’altre dia van demanar als concursants que fessin un conjunt suggestiu, sexi, atractiu, molt femení i distingit, de camisa de dormir i bata per abans de ficar-se al llit. La consigna era: «Comoditat i seducció, foses». ¡Ahh! A un dels aspirants, l’Alejandro, un jove malagueny que desitja ser un gran modista i fugir de la seva feina actual de venedor d’ambientadors, Caprileli va dir, veient com li quedava a la model la peça que havia dissenyat: «M’agradaria saber si tens algun tipus de trauma infantil, alguna cosa fosca que expliqui la teva mania de fer pel centre les costures». Efectivament, era lletgíssim veure que la gràcil camisa de dormir estava tallada i recosida pelfrontis  en lloc de pels costats, que hauria quedat més seductor i atractiu. O sigui, que una infància turbulenta condiciona la producció d’un artista.

Notícies relacionades

En aquesta edició d’aquest concurs, blanc, una mica cursi i bastant entretingut, ressalta la jove valenciana Amparito, àlies La taconcitos. Deia: «Fins ara a València he tingut diversos nòvios. Els últims eren, diguem... prototip Albert Rivera. A partir d’ara els vull més alternatius». No sabria dir-los a què es referia amb allò de més alternatius, però la veritat és que aquesta noia està amenitzant les vetllades amb repunts d’espurna grollera que és el que el programa necessita. Com a modista, ara per ara no sembla cap meravella. Els mestres, amb horror, li van dir l’altre dia: «Amparito, tu no cuses, ¡tu mossegues!». ¡Ah! 

CULTURA POLÍTICA A FITUR .– El reporter Luis Troya (Liarla Pardo, la SextaLiarla Pardo) s’ha desplaçat a Fitur, la colossal fira mundial sobre turisme. A l’estand de l’Equador ha preguntat a la representant d’aquest país si sabia el nom del president del Govern espanyol. Va contestar: «Bolsonaro». A l’estand de Gàmbia va preguntar pel conflicte amb Catalunya. Resposta: «Catalunya ja no hi és. L’home ja se’n va anar». A l’estand de Rússia va ensenyar la foto d’Íñigo Errejón  i va preguntar: «Aquest polític, ¿quina edat creuen que té?». Resposta: «17 anys». Home, almenys els russos li han donat a Errejón una alegria.