CINQUÈ CAPÍTOL

Una 'extriunfita' debuta a 'Vis a vis'

Miriam, concursant d''OT 17', encarna en la popular sèrie carcerària de Fox una de les cantants del cor de la presó

zentauroepp44367204 compartimos con vosotros una galer a de fotos en alta resolu190110183910

zentauroepp44367204 compartimos con vosotros una galer a de fotos en alta resolu190110183910 / VIRGINIA M CHICO

1
Es llegeix en minuts
Sergi Pérez

L’'extriunfita' Miriam Rodríguez ingressa a la presó de Cruz del Norte aquest dilluns, 14 de gener: la concursant d’'OT 17' té un petit paper a 'Traïción', el cinquè episodi de la quarta temporada de 'Vis a vis’ (22.00 hores). Miriam encarna una de les veus del cor de recluses que dirigeix Palacios (Alberto Velasco), un funcionari de la presó, en la nova entrega de la sèrie del canal de pagament Fox. A més, l’actriu Marta Nieto tindrà també una aparició especial en el capítol.

'Vis a vis’ arriba carregada d’acció i girs dramàtics a la presó de dones més famosa de la tele. L’actor d’origen colombià Edgar Vittorino, que encarna el perillós convicte conegut com a Caimán, implicarà Zulema  (Najwa Nimri) i la senyora Cruz (Cristina Marcos) en un espectacular moment de la trama. A més, el breu paper de Marta Nieto tindrà relació amb el destí d’Estrellita, la filla de Saray (Alba Flores), i els seus actes provocaran una sèrie de conseqüències que afectaran les seves vides.

Notícies relacionades

El cor de la presó tindrà un protagonisme especial, ja que permetrà que els seus integrants abandonin Cruz del Norte durant unes hores per cantar en una residència d’avis. Rizos (Berta Vázquez) utilitzarà la situació per als seus propis interessos i Fátima (Georgina Amorós) quedarà a mercè de Sandoval (Ramiro Blas), a causa d’un incident.

Al marge dels focus i el 'set’ de rodatge, la polifacètica Miriam Rodríguez també participarà en el programa 'La Voz' com a assessora de Pablo López. El mateix programa ho ha anunciat a les xarxes socials, en les quals ha compartit un vídeo del cantant presentant-la com a 'co-coach'.