Amazon fitxa Al Pacino

El prestigiós actor protagonitzarà 'The hunt', sèrie que estrenarà la plataforma de televisió del gegant del comerç electrònic

zentauroepp44683209 actors robert de niro and al pacino on the set movie  the ir190111103752

zentauroepp44683209 actors robert de niro and al pacino on the set movie the ir190111103752 / LRNYC MEGA

1
Es llegeix en minuts

Una de les grans estrelles nord-americanes del món del cineAl Pacino, tornarà a treballar a la petita pantalla. El prestigiós i arxipremiat actor ('El padrí', 'Serpico', 'Esencia de mujer'...)  serà el protagonista de 'The hunt', sèrie que produirà i estrenarà la plataforma de televisió per internet Amazon Prime Video, segons ha anunciat el mitjà especialitzat 'Deadline'.

Fonts properes a aquest projecte per a la petita pantalla, que compta amb Jordan Peele, director de l’oscaritzada pel·lícula ‘Déjame salir’ (2017), com a productor executiu, van assenyalar a 'Deadline' que l’acord amb Pacino s’hauria de firmar en els pròxims dies.

'The hunt', que constarà de deu episodis, se centrarà en un comando dedicat a atrapar nazis a la Nova York de 1977, on s’amaga un grup de persones que conspiren per crear als EUA el Quart Reich.

El repartiment de la sèrie inclou també Logan Lerman, intèrpret conegut per les dues pel·lícules del personatge de ficció Percy Jackson i el film ‘Las ventajas de ser un marginado’ (2012).

Guanyador de l’Oscar al millor actor per 'Esencia de mujer' (1992), Pacino va fer història en el cine al protagonitzar la trilogia d’'El padrí'.

Notícies relacionades

Tot i que ha dedicat la major part de la seva carrera al cine, Pacino (que el 25 d’abril complirà 79 anys) ha participat en projectes televisius com ara l’exitosa minisèrie 'Angels in America' (2003), i els telefilms 'Phil Spector' (2013) i 'Patern’ (2018).

A més, el 2019 estrenarà dos dels projectes més esperats de l’any: ‘El irlandés’, pel·lícula de Martin Scorsese, en la qual també apareix Robert de Niro (i que s’estrenarà a la plataforma de televisió Netflix), i 'Once upon a time in Hollywood’, la nova cinta de Quentin Tarantino.