BANDA SONORA

Gisela canta per a 'Los Lunnis'

La cantant i 'extriunfita' interpreta 'Amigos' a la pel·lícula 'La gran aventura de Los Lunnis y el Libro Mágico'

zentauroepp46262416 television   gisela de ot operacion triunfo181217172133

zentauroepp46262416 television gisela de ot operacion triunfo181217172133

1
Es llegeix en minuts
Sergi Pérez

La cantant Gisela ha sumat la seva veu a la nova pel·lícula de'Los Lunnis' amb la cançó 'Amigos’. La composició que interpreta la que va ser concursant en la primera edició d’‘Operación Triunfo’ (OT) obrirà la nova pel·lícula de les conegudes marionetes de TVE. A ‘La gran aventura de Los Lunnis y el Libro Mágico’,els icònics i acolorits personatges del canal infantil Clan salten a la gran pantalla en un film que combina ‘muppets’, animació i imatge real. La importància de la lectura per desenvolupar la imaginació és el missatge que porten els Lunnis en aquesta nova aventura, segons apunten des de TVE.

En la trama del film, els populars ninots i la seva amiga Mar (Carla Chiorazzo) es veuran immersos en una aventura per salvar el llibre que el seu avi (Ramón Barea) li llegeix cada nit, i que conté tots els contes i el món de la fantasia. El malvat Crudo (Bruno Oro) és un milionari que odia la fantasia perquè no té imaginació i pretén acabar amb el Llibre Màgic. Per evitar-ho, laMar i 'Els Lunnis' hauran d’entrar a l’obra i guanyar Crudo en una carrera a través de contes populars com 'Pinotxo' i 'El màgic d’Oz', entre d’altres.

‘Amigos’,composta per Sergei Grosny, és un cant a l’optimisme i a la celebració de l’amistat. Una invitació a descobrir un món ple de contes i fantasia com el que recorren els protagonistes de la pel·lícula i en el qual descobriran que, com diu la cançó, “aprendre i compartir és la nostra màgia”. 

Notícies relacionades

La pel·lícula és el resultat d’una producció que combina 'muppets', animació i imatge real. La compositora, Vanessa Garde, posa el colofó musical al film amb, entre d’altres, Guille Milkyway, cantant i dj líder de 'La Casa Azul''La Casa Azul', i interpretades pels mateixos actors protagonistes, Bruno Oro i la petita Carla Chiorazzo. Lucrecia, la protectora del llibre màgic, també acompanyarà Lublú, Lulila, Lupita i Lucho en aquesta nova aventura.

RTVE coprodueix aquesta pel·lícula juntament amb 'Tandem Films' i 'Enrique Cerezo P.C.',  que va participar en el rodatge amb l’assessorament de filmació de 'muppets', mitjans tècnics i la caracterització dels ninots que participen en diferents seqüències. ‘La gran aventura de Los Lunnis y el Libro Mágico’ arribarà als cines de la mà de Filmax   divendres 18 de gener del 2019.