FICCIÓ D'ÈXIT

'The big bang theory' arrasa a Neox

La sèrie aconsegueix el seu rècord històric a la cadena a l'arribar a un 6% de quota amb l'estrena de la temporada final

El primer capítol es converteix en l'emissió temàtica no esportiva més vista de l'any al canal d'Atresmedia

undefined40280524 teletodo serie the big bang theory180822232117

undefined40280524 teletodo serie the big bang theory180822232117

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Neox, canal temàtic d’Atresmedia, ha estrenat aquest dilluns amb gran èxit la temporada final de la sèrie ‘The big bang theory’. L’arrencada de la 12a entrega, sense esperes i molt propera al seu llançament als EUA, va arrasar a l’aconseguir rècord històric amb la quota més gran assolida per la icònica producció a la cadena, un 6% de quota de pantalla, líder absolut durant la seva emissió entre temàtiques. A més, es converteix en l’emissió no esportiva més vista de l’any entre tota la TDT, amb 990.000 espectadors.

Dijous, 4, hi haurà una nova oportunitat per disfrutar del seu esperat retorn: el primer i segon episodi de la sèrie que protagonitzen els científics més exitosos de la petita pantalla, brillants en la ciència però pèssims en les relacions personals, s’emetran la mateixa nit en una première doble. 

El principi del final

El gener passat, un dels actors principals de la comèdia nord-americana, Johnny Galecki, que dona vida a Leonard Hofstadter, ja va avançar que el final de la sèrie era a prop. "Arribats a aquest punt, tots estem còmodes amb 12 temporades, és un bon moment per tornar a casa i veure les nostres famílies", va assegurar l’intèrpret. Però el final es va precipitar quan Jim Parsons, l’actor que dona vida a Sheldon Cooper va anunciar que deixava la sèrie.

Notícies relacionades

Les companyies audiovisuals Warner Bros. Television, Chuck Lorre Productions i CBS van indicar: "Estarem agraïts per sempre als nostres seguidors pel suport a ‘The big bang theory’, van indicar. "Nosaltres, junt amb el repartiment, els guionistes i l’equip, estem extremadament agraïts per l’èxit de la sèrie i aspirem a oferir una temporada i un capítol finals que porti a un desenllaç èpic i creatiu", van afegir.

Emesa a la cadena CBS als EUA des del 2007, The big bang theory s’ha convertit en els últims anys en una de les comèdies televisives més populars i seguides arreu del món.