a BCN i Tarragona

La Festa dels Súpers passa a ser itinerant

TVC elimina les activitats a l'aire lliure i munta un espectacle de dues hores

 

  / GUILLEM URB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tradicional i multitudinària Festa dels Súpers, que aquest any celebra la seva 22a edició, es renova i passa de celebrar-se durant un cap de setmana a Montjuïc a anar-se’n de gira per Catalunya. Això sí, a partir d’ara no inclourà les més de 150 activitats infantils a l’aire lliure que normalment organitza, sinó que es reduirà a un granespectacle de dues hores en què participaran tots els personatges del canal.

Tal com avança TVC, la Festa dels Súpers On Tour "passarà per diferents punts de Catalunya, amb l’objectiu d’arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències, que la faran més emocionant i pròxima".

Entrada gratuïta

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta, amb localitats numerades i aforament limitat, així que se n’hauran d’obtenir les invitacions prèviament, a través de la web del Super 3.

Notícies relacionades

Les primeres cites seran a Barcelona i Tarragona: el 27 d’octubre al Palau Sant Jordi i el 17 de novembre a la Tarraco Arena Plaça. Més endavant, el canal informarà de més ciutats que acolliran l’espectacle.

Les actuacions es faran dissabte, en dues sessions, una al matí i una altra a la tarda.