'Joc de trons' tornarà el primer semestre del 2019

La plataforma HBO va confirmar que la preqüela de la popular sèrie també es començarà a rodar el pròxim any

juego-de-tronos-daenerys

juego-de-tronos-daenerys

2
Es llegeix en minuts

La sèrie de fantasia èpica 'Joc de trons’ estrenarà la seva vuitena i última temporada en la primera meitat del 2019, segons va anunciar aquest dimecres, 25 de juliol, el president de programació d’HBO, Casey Bloys, en les jornades de premsa del’Associació de Crítics de Televisió (TCA).

Mitjans de comunicació locals presents en l’esdeveniment van assenyalar que Bloys no va donar més detalls sobre els sis episodis amb què conclourà l’ambiciosa i exitosa adaptació televisiva de les novel·les de George R.R. Martin. Però sí que va reconèixer que ja estan preparant la preqüela preqüela amb què es donarà continuïtat a una de les línies argumentals de la coneguda saga. 

'Joc de trons’, que amb 38 premis Emmy és la sèrie més guardonada en la història d’aquests reconeixements, compta amb 22 candidatures i parteix com a favorita per a la 70a edició dels guardons 70a edició dels guardonsmés importants de la indústria televisiva, que se celebrarà el pròxim 17 de setembre a Los Angeles.

Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey i Peter Dinklage són alguns dels protagonistes d’una sèrie que va emetre l’últim capítol de la seva setena temporada el 27 d’agost del 2017.

D’altra banda, Bloys va anunciar també que la sèrie 'Deadwood' tindrà una continuació en forma de pel·lícula després de les tres temporades que es van emetre a HBO del 2004 al 2006.

Aquesta aplaudida producció per a la petita pantalla, que va recuperar l’aroma delswesterns clàssics, comptava amb Ian McShane, Molly Parker i Timothy Olyphant en el repartiment.

David Milch, creador de 'Deadwood', serà el guionista d’aquest llargmetratge la producció del qual començarà a l’octubre i que s’espera que pugui ser estrenat a HBO la primavera del 2019.

Preparant la continuació 

El directiu d’HBO també va avançar que ja estan escollits el director i els actors que protagonitzaran la preqüela de 'Joc de trons’, el pilot de la qual espera que es comenci a filmar també el 2019.

La cadena nord-americana va anunciar al juny que havia aprovat la producció d’un episodi pilot, i que continuaria amb una sèrie completa, si aquest funciona bé.

Aquesta preqüela, encara sense títol, tindrà lloc milers d’anys abans dels fets de 'Joc de trons’. La idea ha sigut elaborada per la guionista britànica Jane Goldman amb el mateix autor George R.R. Martin.

Notícies relacionades

La trama d’aquesta preqüela mostrarà el declivi de l’edat d’or dels herois de Ponent cap a la seva etapa històrica més fosca, i revelarà els secrets de les famílies en guerra en el fictici regne de Westeros, segons s’ha avançat a través de les xarxes socials.

Per a l’elaboració d’aquesta continuació de 'Joc de trons’, HBO va arribar a tenir sobre la taula fins a cinc projectes diferents de preqüeles,cinc projectes diferents abans de decidir-se per un. Els altre quatre guions estan tancats o en un calaix, segons va reconèixer Casey Bloys.

Temes:

HBO Joc de trons