TERTÚLIA AMB ESPURNES

Pedrerol renova amb Atresmedia

El periodista català seguirà dos anys més al capdavant de 'Jugones' i 'El chiringuito de jugones'

foto renovacion-pedrerol1

foto renovacion-pedrerol1

1
Es llegeix en minuts
EL PERIODICO

 Josep Pedrerol renova el contracte i seguirà al capdavant de la direcció i presentació de ‘Jugones’,a La Sexta, i ‘El chiringuito de jugones’,a Mega, durant les dues pròximes temporades, segons ha confirmat aquest dijous, 28 de juny, l’empresa audiovisual Atresmedia en un comunicat.

El veterà periodista català (Barcelona, 1965) es va incorporar al grup Atresmedia el 2013. Després de deixar la presentació de ‘Punto pelota’, a Intereconomía, es va posar al capdavant de l’espai ‘Jugones’, programa d’informació esportiva que des de la seva estrena s’emet en les sobretaules de La Sexta (14.55 hores).

Sobre 'Jugones'

“Estem celebrant el fet d’haver tancat la millor temporada d’audiència de la història del programa. Sabíem que era una carrera de llarga distància quan vam comencençar, fa una mica més de quatre anys", ha dit Pedrerol. "La informació, l’opinió i les imatges més impactants de l’esport han significat un còctel que ha aconseguit la complicitat de l’audiència. La nostra gent sap que, a les 15 h, a La Sexta ens mullem”,ha assegurat.

Tal com assenyala Pedrerol, el seu programa esportiu tancarà aquest mes la seva millor temporada, quant a índexs d’audiència. El 31 maig passat, ‘Jugones’ va aconseguir el seu rècord històric al comptabilitzar una mitjana de 1.028.000 espectadors, gràcies a la cobertura que va realitzar sobre la inesperada dimissió de Zinedine Zidane.

Sobre 'El chiringuito de jugones'

Notícies relacionades

"Després d’haver aconseguit el que semblava impossible, d’haver passat per quatre canals, d’haver arribat alsmil programes, ens sentim capaços de tot. Estem en el millor moment", ha afirmat Pedrerol. 

"També continuarem apostant per les xarxes socials. No descuidarem tots aquells que viuen l’experiència d’‘El chiringuito’ 24 hores al dia, des del mòbil o la tauleta", ha assegurat el periodista."L’especial que vam fer del programa 1.000, amb 40 tertulians discutint alhora, ens convida a fer moltes més bogeries pròximament. ¡Ah! I atents als pròxims fitxatges", ha avançat.