AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Alaska i Mario tornen als seus orígens

La parella de cantants parla de la nova temporada del 'reality' en què viatgen a la seva infantesa, a Madrid i Mèxic

ialvarez43850655 portada del  teletodo del  dia  23  de  junio  del  2018  co180622133441

ialvarez43850655 portada del teletodo del dia 23 de junio del 2018 co180622133441

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alaska i Mario Vaquerizo tornen a la càrrega amb aquest ‘reality’ en el qual es mostren tal com són: adorablement ‘frikis’. Amb la peculiaritat que aquesta vegada el seu estrambòtic dia a dia es pot veure tant al canal de pagament MTV com en obert, a Paramount Network.

I en aquesta ocasió, a més, a 'Alaska&Mario' els cantantsviatgen als seus orígensper explicar-nos d’on ve tota la seva peculiaritat, com a artistes i com a persones.

“No soc transgressor, soc ‘maricón’, amb accent a la ‘o’, i em manifesto tal com soc”, adverteix Mario amb la seva habitual desimboltura, en relació amb com de rupturista el veu la gent.

Per la seva part, Alaska diu sobre la seva consolidada relació que aviat sumarà dues dècades: “Rappel em va dir que el Mario i jo només duraríem un any com a parella...Quina mona!”.

Paquita Salas

El suplement ‘Teletodo’ també destaca l’estrena a Netflix de la temporada d’una altra singular sèrie, ‘Paquita Salas’,creació de dos dels directors més desinhibits de l’actual panorama espanyol: els Javis. I també de la minisèrie ‘El misterio de Hanging Rock’, basada en la novel·la homònima de Joan Lindsay, considerada una obra de culte, que arriba de la mà de Cosmo.

Notícies relacionades

Entre les retransmissions esportives, la revista de televisió de dissabte informa sobre tots els partits del Mundial de futbol de la setmana, especialment l’Espanya-Marroc i l’Iran-Portugal, ja que el resultat d’un i de l’altre poden decidir el rival en l’enfrontament de vuitens de final. I també parla del Gran Premi de França de fórmula 1.

El suplement també ofereix, com és habitual, la programació de les principals cadenes i la sipnosi de les sèries i les pel·lícules més destacades.

Temes:

Reality show