AUDIÈNCIES

Miguel Ángel Revilla, líder a Espanya

La presència del president de Cantàbria a 'El hormiguero' va ser el més vist de dimarts a la televisió

Miguel Ángel Revilla, líder a Espanya
1
Es llegeix en minuts

La contundència, la vehemència i la claredat amb què s’expressa el magnètic president de Cantàbria president de Cantàbria són les característiques que han fet de Miguel Ángel Revilla una estrella de la televisió, capaç de liderar les audiències de tot Espanya, tal com va passar aquest dimarts, 12 de juny.

Segons dades de Kantar Media, la presència com a estrella convidada del carismàtic polític càntabre a 'El hormiguero' va fer que el conegut espai de Pablo Motos a Antena 3 fos el més vist de la jornada, amb una mitjana de 3.063.000 persones, i una quota del 18%.

A Catalunya també va ser el més vist, però al darrere, això sí, dels intocables 'Telenotícies' de TV-3. El 'TN Vespre' va reunir 530.000 persones, i el 'TN Migdia', 419.000. I 'El hormiguero' de Revilla es va situar el tercer més vist de dimarts, amb 360.000 espectadors (12,6%).

A destacar a Catalunya l’interès que va despertar el documental de 'Sense ficció'. El programa de TV-3 va oferir una producció sobre Joaquín Benítez, Joaquín Benítezautor d’abusos sexuals a alumnes quan era professor del’Escola Maristes Sants - Les Corts, i va congregar una mitjana de 347.000 telespectadors (12,4%).

Notícies relacionades

També va tenir una rellevant acollida l’últim episodi de 'Bienvenidas al norte, bienvenidas al sur.' El programa de Jordi Évole a La Sexta sobre les relacions entre Catalunya i Andalusia, a través d’un grup d’àvies de les dues comunitats, va atraure 267.000 persones (10,4%). En canvi, en el conjunt d’Espanya, aquest tipus d’experiments sociològics que busquen els punts en comú entre els espanyols va passar sense pena ni glòria: un 5,7% de quota (gairebé la meitat que a Catalunya) i 963.000 seguidors.

De fet, en el conjunt d’Espanya el gruix de l’audiència de la franja de 'prime time' es va decantar per 'La verdad’, una sèrie de ficció de Tele 5 Tele 5 que va interessar a 2.092.000 espectadors (14,3%). En canvi, a Catalunya, aquesta producció va quedar gairebé tan malament com 'Bienvenidas...' en el global d’Espanya: 5,4% de quota, amb 121.000 seguidors.