TELE DE PAGAMENT

Netflix fitxa Uma Thurman

L'actriu protagonitzarà la sèrie de tall fantàstic 'Chambers'

zentauroepp43481768 new york  ny   may 24   actress uma thurman attends broadway180530111619

zentauroepp43481768 new york ny may 24 actress uma thurman attends broadway180530111619 / Desiree Navarro

1
Es llegeix en minuts

 Uma Thurman és l’última estrella de Hollywood que també es passa a la petita pantalla de Netflix. L’actriu nord-americana de 48 anys protagonitzarà la sèrie 'Chambers' per a la coneguda plataforma de televisió per internet, segons ha informat el mitjà especialitzat 'Deadline'.

Aquesta futura sèrie, centrada en experiències sobrenaturals, narrarà la història d’una jove que sobreviu a un atac de cor i que es comença a obsessionar amb la persona que va donar els seus òrgans i li va salvar la vida. La noia comença a investigar la vida del misteriós donant, però, mentre descobreix alguns secrets darrere d’aquesta persona, comença a adquirir misteriosament algunes de les seves característiques.

Thurman interpretarà la Nancy, la mare de la persona que va donar el seu cor.

Nominada a l’Oscar a la millor actriu secundària per la pel·lícula 'Pulp Fiction' (1994), la carrera cinematogràfica de Thurman inclou també les cintes 'Beautiful Girls' (1996),Batman i Robin (1997), 'Kill Bill: Volum 1' (2003) i 'Kill Bill: Volum 2' (2004)

Notícies relacionades

Malgrat la seva ja llarga trajectòria professional (va debutar fa 30 anys amb la pel·lícula 'Johnny Be Good') ha estat principalment vinculada a la gran pantalla, l’actriu també s’ha deixat veure ocasionalment a la televisió en sèries com 'The Slap', 'Imposters' i 'Smash', i el telefilm 'Ciegas de amor' (2002), una producció amb la qual va ser guardonada amb el Globus d’Or.

Entre els seus projectes més imminents destaca 'Down a Dark Hall', una pel·lícula de terror dirigida pel realitzador espanyol Rodrigo Cortés ('Buried', 2010)Rodrigo Cortés ('Buried', que s’estrenarà el proper mes d’agost.