OBJECTIU EUROVISIÓ

TVE 'escalfa' Espanya amb Eurovisió 2018

La 2 emet el concert que Amaia i Alfred van gravar amb Love of Lesbian, Zahara i Manel Navarro, entre altres

amaia alfred actuacion

amaia alfred actuacion

1
Es llegeix en minuts

La 2 recupera aquest dimecres, 9 de maig,Amaia, Alfred i amics(23.45 hores), concert d’homenatge que RTVE.es va preparar per a Amaia i Alfred, els representants espanyols alFestival d’Eurovisió, abans de viatjar a Lisboa.  L’especial és un acústic amb pop, jazz i música ‘indie’, en què els dos joves artistes van compartir escenari amb alguns dels seus grups i cantants favorits: Love of Lesbian, Zahara, Manel Navarro, Judit Neddermann, Mel Semé i Belize.

Amaia actua amb Belize / (TVE)

Notícies relacionades

L’acústic compta amb títols com 'Incendios en la nieve', interpretada per Love of Lesbian al costat d’Amaia i Alfred; 'Fantastic shine', que toquen Love of Lesbian i Alfred; 'Olor a mandarinas’,de Zahara; 'Con las ganas’, interpretada per Zahara i Amaia, i 'Que nos sigan las luces’, composició en què Alfred canta amb el català Manel Navarro, últim representant de TVE al Festival d’Eurovisió.

A més, també destaquen les cançons 'El tiempo’, interpretada per Mel Semé i Alfred; 'Egos’, en la qual Belize canta al costat d’Amaia; 'Mireia', en la qual Judit Nedermann està acompanyada d’Amaia i Alfred, i'Tu canción', amb la qual Amaia i Alfred competiran a la final d’Eurovisió, dissabte vinent, 12 de maig.