POLÈMICA A LA FINAL DE COPA DEL REI

Pedrerol pregunta a 'Liarla Pardo': "¿És lògic anar amb samarretes grogues?"

El presentador d''El chiringuito de jugones' creu que sovint "ens oblidem dels seguidors del Barça que no són independentistes"

pedrerol-cintora

pedrerol-cintora

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El programa de La Sexta Liarla parda fa honor al seu nom amb les últimes declaracions del periodista esportiu Josep Pedrerol, "cansat" que "es parli tant de política i tan poc de futbol", en referència a la final de Copa de dissabte passat. "A mi em cabreja molt que hi hagi gent que vulgui treure-li al Barça els seus colors, que són el blau i el grana", ha sentenciat.

Tot ha començat quan Cristina Pardo li ha preguntat a Pedrerol per la seva opinió respecte a l'actuació de la policia requisant samarretes groguessamarretes grogues: "Per tu, ¿hi va haver més xiulets o més lo-lo-lo?", li ha preguntat. Pedrerol va aprofitar l'ocasió per llançar un dard enverinat: "Hi va haver un partit de futbol", ha respost, afegint que el "cansa" que es parli dels "xiulets i les samarretes grogues", a la vegada que ha acusat l'expresentador de La mañanas de Cuatro i actual col·laborador de La Sexta Jesús Cintora de "voler parlar d'elles" durant tot el programa.

Cristina Pardo Cristina Pardoha intentat rebaixar la tensió preguntant-li al també col·laborador de l'espai Gonzalo Miró per la seva impressió des de la llotja. Miró ha confessat que la megafonia estava "a tot drap", i ha assegurat que havia vist "moltes banderes d'Espanya entre l'afició del Barça". Quan la presentadora ha tornat a dirigir-se a Pedrerol, li ha preguntat si per ell era normal que es requisessin samarretes grogues. Aquest li ha respost a l'estil gallec, amb una altra pregunta: "¿És lògic anar amb samarretes grogues?". 

  

Notícies relacionades

Llavors Cintora, que fins al moment havia estat evitant la confrontació, ha entrat de ple en el debat, recordant que és impossible "determinar quina samarreta ha de portar la gent". Josep Pedrerol l'ha acusat de no haver vist el programa que ell presenta, El chiringuito de Jugones, on "va quedar clar que no treien samarretes grogues, sinó samarretes grogues amb consignes". Cintora es va defensar recordant que, segons havia vist als informatius de La Sexta, també havien requisat bufandes

"A mi m'encanta el futbol, i l'important és la final", ha recordat Cintora, afegint que l'actuació de les forces de seguretat"només augmenta el problema". A més, el també col·laborador de l'espai Marc Vidal ha precisat que, "si estem pendents del color que hem de vestir, entrem en una espècie d'esquizofrènia col·lectiva", i que el que fa política no és tant el que porta la samarreta, sinó el que "entra en el debat".