COMPTE ENRERE

Alfred i Amaia volen en el videoclip de 'Tu canción'

Els joves tornen a mostrar la seva complicitat en la peça de la melodia que representarà RTVE a Eurovisió

eurovision

eurovision

2
Es llegeix en minuts

S'ha revelat la incògnita: 'Tu canción', tema amb què Amaia i Alfred representaran RTVE a Eurovisió, ja té videoclip oficial. La tele estatal l'ha presentat aquest divendres, dia 9, amb la presència dels dos protagonistes al plató, sota la batuta de Roberto Leal.

En el clip, dirigit per Gus Carballo (autor de vídeos per a Diego Torres, Rubén Blades, Macaco, Pablo Alborán i Pablo López, entre altres)es veu els joves artistes -sempre al plató i en una atmosfera onírica- estirats en dues butaques, sota la neu, passejant agafats de la mà, cantant abraçats i fins i tot volant lleugerament, escena aquesta última que recorda a pel·lícules com 'La la land', en què s'ha inspirat la peça, tal com ha reconegut Amaia.

Però no només del cine beu aquest vídeo. Alfred ha explicat que també hi ha influències de Led Zeppelin i Pink Floyd. "Harry Styles també està fent aquesta mena de videoclips", ha afirmat l'intèrpret.

Tal com va anunciar fa uns dies el compositor Raúl Gómez, en la versió definitiva de la melodia s'hi poden apreciar algunes modificacions, encara que la cançó no ha perdut l'essència, fomentada en la complicitat i la sensibilitat de la parella. Així, la base instrumental ha canviat i se nota una presència més potent dels instruments de corda. A més, el silenci que precedeix l''in crescendo' del final li dona un "caràcter èpic" que busca impressionar el públic.

'Look' rocker i clàssic

La parella ha comentat que, el dia del rodatge, van estar desperts des de les set del matí. "Va ser un dia de bojos i amb moltíssim fred", ha explicat el català, que en el muntatge mostra un 'look' rocker, mentre que Amaia, més clàssica, porta una camisa i una faldilla llarga de color cru.

Com a anècdota, la jove pamplonesa ha revelat que, de la gravació, li han quedat "blaus" i que, al final de la jornada, van poder anar al cine "per desconnectar una mica".

Notícies relacionades

Companys de la parella a l'Academia, com Ana Guerra,com Ana Guerra, i fans dels 'triunfitos' han mostrat a les xarxes la seva opinió sobre el vídeo.

El videoclip de 'Tu canción' ja està disponible a RTVE.es i, a partir de dilluns, a Youtube i VEVO, així com en plataformes digitals.