TU I JO SOM TRES

'Il Cavaliere' i l'activista mig despullada

Berlusconi i l’activista de Femen (Tele 5). / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Té mèrit que en els informatius de Tele 5 hagin emès la imatge de l'activista de Femen interpel·lant, mig despullada, Silvio Berlusconi quan estava introduint a l'urna la seva papereta de vot. ¡Ah! Sent Berlusconi fundador i president de la corporació Mediaset -propietària de Tele 5-, el que és tristament normal en els imperis televisius és que aquest moment, aparentment incòmode per al seu gran cap, l'haguessin omès, tapat, censurat. No ha sigut així. S'ha de celebrar. Ben mirat, potser els informatius de la seva cadena han arribat a la conclusió que aquell moment de l'activista mig despullada increpant-lo, per a Berlusconi no ha sigut precisament un mal trago. Segons va informar Matías Prats (A-3 TV), Il Cavaliere va declarar després del succés: «No he sentit què deia, però veure-la sí que l'he vist, i m'ha semblat una noia molt guapa». O sigui, que la jove de Femen portava tatuat a la pell de la seva esquena el missatge: «Berlusconi, estàs acabat», però el creador del partit Força Itàlia no se n'ha assabentat: estava entretingut mirant cap a un altre lloc.

Notícies relacionades

Qui sap, potser aquella visió li va recordar aquelles festes que muntava a la seva mansió de Porto Cervo, a la Costa Maragda de Sardenya, tan plenes de bunga-bunga i velinas en pilotes. Amb bon criteri va advertir Ana Morgade en l'espumós programa Zapeando (A-3 TV): «Femen hauria de readaptar la forma d'arribar als seus objectius: a Berlusconi li poses al davant una tia despullada, i es queda amb tot menys amb el missatge». Efectivament, estic amb Ana. Em sembla que l'activista de Femen, en lloc d'incomodar Silvio Berlusconi, el que ha aconseguit és donar-li una alegria. Probablement per això els informatius de Tele 5 han decidit emetre-ho.

NÚÑEZ FEIJOO 

NÚÑEZ FEIJOO Malgrat que Jordi Évole (Salvados, La Sexta) l'anava collant amb la corrupció del PP a Galícia, i amb la seva època d'amistat amb el traficant Marcial Dorado, el president Núñez Feijóo semblava impertorbable. Va ser meditable el que va dir sobre Catalunya: «L'Estat s'ha retirat. Només hi queden els carters i els inspectors d'Hisenda. Això, mantingut durant 40 anys, ens ha portat a la situació actual». ¡Ah! Curiosa anàlisi del problema català. Deu haver agradat en els ambients indepes. Deixant el tema de Correus a part, ha reconegut que la Hisenda espanyola s'emporta la pasta.