Anar al contingut

RENOVACIONS A TVE

RTVE confirma que hi haurà nova edició d'OT

El Consell d'Administració també aprova la continuïtat de 'Masterchef Celebrity', 'MasterChef Junior', 'Pura magia', 'Hora punta', 'Centro médico' i la producció 'Bailando con las estrellas'

El Periódico

RTVE confirma que hi haurà nova edició d'OT

El Consell d'Administració de RTVE, reunit aquest matí, ha aprovat per unanimitat la producció, amb Gestmusic Endemol, d'Operación Triunfo 2018, i per tant el popular concurs de TVE tindrà nova temporada.

També amb el vot unànime dels consellers, s'ha aprovat la producció de la tercera temporada de MasterChef Celebrity, la versió amb concursants famosos del talent culinari produït per RTVE amb Shine Iberia. També s'ha donat llum verda a la sisena edició de MasterChef Junior, programa infantil presentat per Eva González i amb un jurat compost per Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera.

'Pura magia' i 'Hora punta'

S'ha aprovat així mateix, amb el vistiplau de tots els consellers, la producció, amb Gestmusic Endemol, del programa Bailando con las estrellas, un format d'èxit a la BBC.

Per últim, el Consell ha autoritzat la producció de la segona temporada de Pura magiael talent que busca el millor mag d'Espanya, així com noves entregues de l'espai d'entreteniment Hora punta i nous capítols de la docuficció Centro médico.