ENTREVISTA A #0

Amaia: "¡Coi, quina merda de respostes que t'estic donant, Buenafuente!"

La guanyadora d''OT' 2017 va aconseguir aquest dimecres el seu somni d'anar a 'Late motiv', on es va mostrar tan espontània, tímida i natural com sempre

amaiamotiv

amaiamotiv

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ho va dir en un vídeo que li va gravar el seu company Roi, amb Noemí Galera: "¡Hola, m'encantaria anar a 'Late motiv', encara que sé que no dono el perfil i seria una mica avorrit, però per favor!", pregava amb la candidesa que la caracteritza, mentre reconeixia que li feia "vergonya" i que quedaria com "una pringada".

Però els desitjos de sa majestat (no pas en va és Amaia II d'Espanya i I de Navarra) són ordres, i Andreu Buenafuente li deia en un tuit del programa: "Elles ho volen molt i nosaltres ho volem més". I d'aquesta manera, la guanyadora d''OT' 2017 i Noemí Galera, directora de l'Acadèmia, s'asseien aquest dimecres al sofà del programa de #0 per parlar del concurs. I desvelar que el rei Felip I demostra ser un afinat cercatalents

Por al ridícul

"Em fa molta por fer el ridícul", li va confessar a la primera una "nerviosíssima" Amaia. "Mira a qui l'hi dius, que jo visc d'això", li va respondre el 'showman, que va elogiar la seva naturalitat. "Ets l'antítesi del postureig", li va dir. "Sí, si, soc, soc... Jo crec que els faig pena", va resumir la noia. 

I quan Buenafuente li va preguntar per com porta tot el que li està passant, la navarresa va pronunciar una frase molt ben embastada: "Ha vingut tan de cop que sento com si ho estigués vivint una altra persona". I després va afegir, espontània: "Aquestes paraules són de Berto Romero". La sinceritat primer. Amaia en estat pur.

El Rei cercatalents

Llavors Buenafuente els va posar unes imatges de quan era més petita, en què el rei Felip I i la reina Letizia la saludaven després de veure-la tocar el piano, i ell li deia: "Tens futur", cosa a què el 'showman' va deixar anar: "Potser el Rei podria ser jurat d''OT'". O sigui, que no només Mónica Naranjo li havia predit el futur, també Felip I.

Notícies relacionades

Després de diversos "no ho sé", i els seus típics balbucejos, la noia tan exigent amb ella mateixa com sempre, es va fer una autocrítica: "'¡Coi, quina merda de respostes que t'estic donant, Buenafuente! No estic dient res". Però, al parlar del "chapapote rosa", el fet que siguin un focus d'atenció per a la premsa del cor, ja es va deixar anar: "Ara que acabem de sortir és normal, però després ja tindré vida privada". "I algunes coses em fan gràcia. Em sento important", va dir amb ingenuïtat.

Va arribar el final i Buenafuente la va acomiadar: "Ostres, ¿ja s'ha acabat? ¿Podré venir un altre dia? ¡És que volia estar amb Berto!", va confessar la noia. "Ara estàs amb mi, quan hagis triomfat més ja estaràs amb Berto", va fer broma Buenafuente. Amaia sense filtres. Amaia en estat pur.