L'humorista fa èmfasi que l'expresident no pot ser investit a distància

La resposta de Dani Mateo al cap de premsa de Puigdemont

L'humorista acaba donant un consell a l'expresident: des de les Canàries podria governar les Bermudes

"Hi ha tanta distància de les Canàries a Madrid com de Barcelona a Brussel·les", defensava primer Joan Maria Piqué

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'humorista Dani Mateo ha ridiculitzat la idea que defensava Joan Maria Piqué, cap de premsa de Carles Puigdemont, que l'expresident català fos investit a distància i manés des de Bèlgica. Hores abans, Piqué subratllava a 'TV-3' que hi havia "tanta distància, o fins i tot una mica més, de les Canàries a Madrid, com de Barcelona a Brussel·les".

En la intervenció a 'El Intermedio' de La Sexta aquest dimecres, Mateo va començar ridiculitzant Piqué per després contraatacar la seva tesi. Així, arrenca afirmant que pel seu aspecte podria "ser un 'influencer', cantant d'un grup indie o fins i tot regentar una botiga de gelats artesanals. És més, podria ser José Mota disfressat de Puigdemont", diu amb sorna, abans de deslegitimar el seu argument que Puigdemont sí que pot governar Catalunya a distància.

Notícies relacionades

"Hi ha el petit detall que les Canàries és Espanya i Madrid també i també que Puigdemont està fugit de la Justícia, però i què... La distància és exactament la mateixa: de fet, si jo fos Puigdemont governaria Catalunya des de les Canàries. Allà no et salves de la Justícia espanyola, però el risc val la pena: podria governar a les Bermudes", acaba.

Joan Maria Piqué defensa que a ningú li passa pel cap dir que les Canàries estan dirigides telemàticament / TV3

Fa només dues setmanes, el Tribunal Constitucional va vetar la investidura a distància de l'exalcalde de Girona.