SÈRIE HISTÒRICA

'Cuéntame...' reviu l'atemptat de l'Hipercor

La producció de TVE reprodueix l'escenari en una nau de Talavera de la Reina

zentauroepp41673059 television  serie  cuentame  como paso180123103714

zentauroepp41673059 television serie cuentame como paso180123103714 / Irene Meritxell

1
Es llegeix en minuts

La sèrie de TVE-1 'Cuéntame cómo pasó' segueix el seu recorregut per la història recent d'Espanya i, ja l'any 1987, situarà els seus protagonistes a prop del terrible atemptat terrorista que va patir el centre Hipercor de Barcelona. Així, l'edifici de l'antic establiment 'Mary', de la localitat de Talavera de la Reina (Toledo), és la localització escollida oer la productora de la popular i històrica producció per gravar aquest mes el capítol corresponent a l'atemptat de juny de 1987.atemptat de juny de 1987.

Segons han confirmat fonts de la productora del Grupo Ganga Producciones a Europa Press, la gravació tindrà lloc entre els dies 23 i 24 de gener, i tant l'edifici com la zona exterior de l'avinguda d'Extremadura estaran ambientats a la Barcelona de 1987, quan va tenir lloc un dels atemptats amb cotxe bomba més sagnants de la història de la banda terrorista ETA.

Notícies relacionades

Des de la productora ja han sol·licitat tots els permisos per a la gravació en els exteriors de l'edifici, en ple centre de Talavera, i en aquests moments han iniciat el procés per a la selecció d'uns 50 actors de figuració, per la qual cosa  ha informat que estan buscant homes i dones d'entre 25 i 60 anys per a la gravació.

Per fer-ho, hi ha obert un termini perquè els interessats puguin inscriure's com a candidats al càsting a través de la web www.aprimerafiguracion.com, on hauran d'omplir una inscripció i aportar quatre fotografies, a més estan buscant propietaris de vehicles dels anys 80 que també vulguin participar en la gravació.