Velles rivalitats

Noves pulles entre María Teresa Campos i Ana Rosa Quintana

Unes frases de la periodista malaguenya al 'Chester' de Risto Mejide revifen la polèmica entre les dues professionals

quintana-campos

quintana-campos

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Feia temps que no sortien a la llum els vells rancors que sempre han enterbolit la relació entre María Teresa Campos i Ana Rosa Quintana, però l'entrevista que aquest diumenge li practica Risto Mejide a la veterana matriarca del clan Campos sembla haver reobert alguna escletxa a la capsa de Pandora de la periodista malaguenya que ha irritat la seva col·lega madrilenya.

Als seus 76 anys, després d'haver superat un recent ictus, María Teresa Campos ha sigut la primera convidada del renascut 'Chester' de Risto Mejide, d'estrena aquest diumenge, dia 26. I durant la seva entrevista, el publicista va obtenir la següent i sucosa frase, això sí, entre rialles: "Jo et puc estimar molt, però et dic que vas firmar el contracte abans que jo me n'anés".

Risto Mejide i María Teresa Campos, al 'Chester' / Mediaset

La frase, dita així, amb picardia, remet a l'època en què les dues periodistes eren les reines del matí i de la tarda de les dues principals cadenes privades. Quintana, 15 anys més jove que la Campos, era l'aposta de les tardes d'Antena 3, mentre que María Teresa ho era dels matins de Tele 5 des del 1996, amb el seu magazín 'Día a día'.

Mentrestant, a les tardes, Ana Rosa regnava a Antena 3 amb l'espai 'Sabor a ti' des del 1998, que en la seva setena i última temporada, el juliol del 2004, patia un progressiu descens d'audiència.  Oficialment, la cadena va decidir no continuar amb l'espai. I oficialment, Tele 5 va decidir contractar Quintana per als seus matins sense pensar-s'ho gaire. La resposta de la competència va ser que Antena 3 va contraatacar i va fitxar la Campos per als seus matins. La frase de la malaguenya sembla indicar que les converses entre Mediaset i Quintana es van produir abans que Campos abandonés oficialment Tele 5.

Notícies relacionades

En tot cas, Ana Rosa Quintana no s'ha quedat calladeta davant la pulla de la Campos i aquest divendres va deixar anar la seva rèplica amb cara seriosa des del plató del seu propi programa 'AR': "Si tu estimes una persona no aireges coses que no són boniques. Com més remous, més pudor fa. Tinc la consciència tranquil·la". 

La rivalitat entre les dues presentadores ha sigut sempre històrica, si bé el retorn de María Teresa a Mediaset el 2007 va temperar els ànims, en especial des que el 2009 va presentar '¡Qué tiempo tan feliz!', fins a aquest mateix 2017, quan la cadena va decidir liquidar l'espai. Aquell retorn a Tele 5 va donar lloc a una primera entrevista d'Ana Rosa a María Teresa, en què totes dues se les van fotre, com un "¿Jo et caic malament?" de Quintana, respost per la Campos amb una riallada i la frase "A vegades dec haver fet coses que et deuen haver molestat…", a la qual cosa Quintana va replicar amb "alguns trets m'has clavat". I així segueixen.