VIOLÈNCIA REAL

Un tiroteig paralitza el rodatge de 'House of cards'

Un home va assassinar tres companys a Maryland, a poc més d'un quilòmetre del set de la sèrie de Netflix

zentauroepp38433335 serie tv house of cards netflix171019134513

zentauroepp38433335 serie tv house of cards netflix171019134513

1
Es llegeix en minuts

Ficció i realitat s'han tornat a confondre als EUA, quan un tràgic tiroteig, que ha acabat amb tres persones mortes i dues de greument ferides, ha tingut lloc a prop del set de rodatge de la popular sèrie 'House of cards', a Maryland.   

Segons han confirmat a la revista 'Variety' fonts de Netflix (la productora de la sèrie), el rodatge de 'House of cards' s'ha hagut de suspendre mentre la policia intentava trobar l'autor del triple assassinat per la zona. "Hem estat en contacte amb les autoritats locals després de sentir els trets, a una milla de distància d'on estem rodant, encara que ningú de l'equip de la sèrie s'ha vist afectat", van explicar representants de Netflix i Media Rights Capital en un comunicat conjunt.

Al voltant de les nou del matí, la policia va rebre l'avís de trets en un parc empresarial pròxim al set de rodatge. Després de trobar tres cadàvers i dues persones en estat crític per ferides de bala, la policia va iniciar la recerca per la zona del principal sospitós, identificat com a Radee Prince, i va demanar per precaució que es tanquessin algunes escoles i, també, que se suspengués el rodatge de 'House of cards'.

Notícies relacionades

Unes hores després, l'oficina del xèrif del comtat de Harford, escenari del tiroteig, va confirmar que el principal sospitós, de 37 anys, havia sigut detingut37 anys per agents federals a l'estat veí de Delaware.

El productor executiu de 'House of cards', Dana Brunetti ('50 ombres d'en Grey'), s'ha mostrat molt crític amb el tractament mediàtic que havia rebut aquest triple assassinat, tal com ha deixat constància a la seva pàgina de Facebook: "Trets a prop del rodatge de 'House of cards'. Poso les notícies per veure què està passant, i ¿endevineu què estan dient? Doncs res dels morts i ferits, mentre el pistoler encara seguia lliure" (...). "La CNN em va entrevistar fa uns dies per parlar sobre 'House of cards' i Rússia, i avui hi ha un pistoler a prop del rodatge de la sèrie, i la seva cobertura ha sigut zero".