polèmica en 'hora punta'

Crítiques a Cárdenas pel seu ús de la tele pública

El presentador va carregar al seu programa en TVE-1 contra el periodista Ignacio Escolar

El presentador, amb Camilo Sesto, a la seva casa de Miami, per a ’Força Barça’.

El presentador, amb Camilo Sesto, a la seva casa de Miami, per a ’Força Barça’.

1
Es llegeix en minuts

Javier Cárdenasel presentador i director de 'Hora punta' a TVE-1, segueix abonat a la polèmica. Després de la reprovació dels pediatres per difondre informació falsa sobre les vacunes i dels informadors de salut per publicitar la morfopsicologia, ara li estan plovent les crítiques des de dimarts, 26 de setembre, per una tensa situació que es va viure en el programa: les xarxes li han retret a Cárdenas que utilitzés el seu espai televisiu, dins d'una cadena estatal, per atacar un mitjà privat, en concret eldiario.es, dirigit pel periodista Ignacio Escolar, arran que el mitjà es fes ressò d'una polèmica suscitada fa unes setmanes per un truc de màgia amb noies amb bodi que va aparèixer al programa.

Masclisme

En aquella ocasió, el mag Jorge Blass va realitzar a 'Hora punta' un espectacle que va ser titllat de masclista per alguns tuiters pel vestuari que duien les ballarines que el van acompanyar al plató. 

El polèmic número de màgia de Jorge Blass amb les ballarines, a 'Hora punta' / rtve

La polèmica es va reavivar aquest dimarts, quan Cárdenas i quatre dels seus tertulians van estar, durant més de 10 minuts, defensant el número i carregant contra eldiario.es, al qual van acusar d'inventar una polèmica on no n'hi havia.

"D'home a home, em fa molta tristesa que hi hagi una persona que li sembli greu que una ballarina professional vagi vestida de ballarina professional en ple segle XXI, i que sigui periodista i es dediqui precisament a aquest mitjà", va sentenciar el presentador, amb una imatge d'Ignacio Escolar de fons.

Notícies relacionades

Arran d'aquest fet, molts tuiters van aprofitar la xarxa per criticar l'ús que va fer Cárdenas de la tele pública.

La diputada d'Units Podem Noelia Vera també s'ha sumat a les crítiques a Cárdenas.