RESUM BAIX EN ESPÒILERS

HBO avança el tràiler del quart episodi de 'Joc de trons'

En el tercer capítol de la sèrie es troben Jon Neu i Daenerys, i Cersei porta a terme una desitjada venjança

Vídeo d’avanç de l’episodi 4 de la temporada 7 de ’Joc de trons’  / El Periodico

1
Es llegeix en minuts

Fidel al seu costum, HBO no ha esperat ni mig dia a donar a conèixer noves imatges del pròxim episodi de la temporada set de 'Joc de trons'. Si aquesta matinada ha ofert el tercer capítol, aquesta mateixa tarda ha publicitat un tràiler del quart. En el tràiler, es poden veure Daenerys Targaryen preocupada per les tàctiques de guerra; Sansa Stark encara al capdavant del Nord i Euron Greyjoy arribant a Desembarcament del Rei amb les seves presoneres.

Pel que fa al tercer capítol d'aquesta setena temporada de 'Joc de trons', ha complert un dels grans desitjos dels seguidors de la sèrie de HBO: per fi hi ha hagut l'esperada trobada entre Daenerys Targaryen i Jon Neu, tal com s'avançava en el tràiler de l'episodi

Emilia Clarke, en el seu paper de Daenerys Targaryen. / HBO

Notícies relacionades

Per una altra banda, Cersei porta a terme una de les nombroses venjances que li ronden pel cap (i que aquí no revelarem). A més, els Lannister prenen contundents mesures per solucionar els seus problemes econòmics i, així, aconseguir que el Banc de Ferro de Braavos es posicioni a favor seu en la guerra que s'acosta contra l'última dels Targaryen.

Per últim, cap al final de l'episodi es desenvolupa una batalla que gairebé no es veu i es produeix la confessió d'un dels personatges més admirats de la ficció que farà parlar molt.