NOU PROJECTE DE FICCIÓ

Tele 5 transforma Carlos Santos en la professora de música d''Ella es tu padre'

La cadena ultima la gravació d'aquesta telecomèdia inspirada en 'Señora Doubtfire'

Rubén Cortada, María Castro i Belén Cuesta acompanyen el flamant premi Goya

NAVALCARNERO, SPAIN - JULY 11:  (L-R) Anibal Gomez, Maria Castro, Alejandra Onieva, Belen Cuesta, Ruben Cortada, Carlos Santos, Andoni Aguirregomezkorta, Lorela Lopez and Felix Gomez attends the ’Ella es tu padre’ new series photocall at Diner studios on July 11, 2017 in Navalcarnero, Spain.  (Photo by Eduardo Parra/Getty Images)

NAVALCARNERO, SPAIN - JULY 11: (L-R) Anibal Gomez, Maria Castro, Alejandra Onieva, Belen Cuesta, Ruben Cortada, Carlos Santos, Andoni Aguirregomezkorta, Lorela Lopez and Felix Gomez attends the ’Ella es tu padre’ new series photocall at Diner studios on July 11, 2017 in Navalcarnero, Spain. (Photo by Eduardo Parra/Getty Images) / Eduardo Parra (Getty Images)

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Un pare que es converteix en dona per esquivar els obstacles que li posa la seva exdona i poder veure els seus fills. Aquest és el punt de partida d’Ella es tu padre, la nova telecomèdia que roda Tele 5 amb vista a la temporada que ve. Encara que la idea motriu del projecte no sigui gens original i ja hagi sigut assajada pel cel·luloide (Señora Doubtfire, Ningú no és perfecte), la sèrie compta amb l’al·licient de tornar a veure a la tele el premiat Carlos Santos (Goya al millor actor revelació per El hombre de las mil caras) transmutat  en professora de música. L’acompanya el guapo Rubén Cortada (El Príncipe), que torna a provar fortuna en la comèdia després de triomfar com a guàrdia civil a Olmos y Robles (TVE). Els acompanyen en el repartiment María Castro (Seis hermanas), Belén Cuesta (Buscando el norte), Lorena López, Alejandra Onieva, Andoni Aguirregomezcorta, Aníbal Gómez i Félix Gómez. 

MÚSICS PASSATS DE MODA/La nova comèdia familiar de Mediaset,  de 13 capítols, narra les aventures de Sergio (Carlos Santos) i Tomy (Rubén Cortada), dos germans que anys enrere van triomfar amb el grup de pop-rock Los TomyRockers. Però ara no passen pel seu millor moment, ja que s’han fet grans i han deixat de tenir fans i gires.

Notícies relacionades

 Per si no n’hi hagués prou, Sergio s’ha divorciat de la seva dona i no pot veure els seus fills. Amb el suport de Tomy, Sergio trobarà la solució al seu problema: fer-se passar per professora de música a l’estricta escola on estudien els seus fills. Així és com Santos es transforma en Avelina, una entranyable senyora que com un huracà transformarà la vida al col·legi. En el seu nou rol, intentarà recuperar la seva dona i, per fer-ho, s’integrarà en el grup d’amigues compost per la seva exdona (Lorena López), la directora de l’escola (María Castro) i Natalia (Belén Cuesta), l’antiga mànager de la banda.

Carlos Santos, omnipresent en tots els capítols, ha hagut de suar la cansalada per tranvestir-se: quatre hores per caracteritzar-lo i una hora per desmaquillar-lo. Però Rubén Cortada també ha hagut d’esforçar-se i aprendre a tocar la guitarra i a cantar. L’actor d’origen cubà posa la seva veu a les cançons compostes per a la sèrie. Una altra de les sorpreses que ens reserva aquesta telecomèdia és veure Alaska Mario Vaquerizo en un paper secundari, però molt divertit.