Compte enrere

Un 'Joc de trons' amb nens de 6 anys

Movistar+ explica la història de la sèrie a xavals que van néixer quan es va estrenar

El vídeo promocional de ’Joc de trons’ de Movistar+ amb nens de 6 anys. / MOVISTAR

1
Es llegeix en minuts

'Joc de trons' està a punt d'estrenar la seva setena temporada, que arriba la matinada del 16 al 17 de juliol a Movistar+. Ja són sis anys des de l'estrena de la sèrie basada en la saga literària de George R. R. Martin, que ha fascinat milions de fans a tot el món.

"En aquest temps no només ha anat creixent la teva passió per la sèrie, també els nens que han crescut durant la seva emissió", explica un vídeo promocional sobre 'Joc de trons' que ha llançat Movistar+, per recordar-nos el temps que fa que vam posar cara per primera vegada a Jon Neu, Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister i companyia.

Els nens nascuts el 2011 són els protagonistes d'aquest vídeo, amb què Movistar+ pretén "demostrar que les grans històries són grans quan les pots fer petites".

CONTACONTES

A les imatges, un grup de nens vestits amb samarretes amb els logos de les cases dels Set Regnes arriben a una sala esquitxada de neu on un narrador els explica la història de 'Joc de trons' com si es tractés d'un conte. 

Notícies relacionades

Durant la narració de la història, el contacontes tria entre el seu públic un Jon Neu, a qui guarneix amb una espasa i una capa; una Sansa Stark pèl-roja i una Daenerys a qui li regala un drac, mentre els nens s'entusiasmen amb l'entrada en escena d'un dels gegants dels homes salvatges que van lluitar colze a colze amb la Guàrdia de la Nit contra els caminants blancs.

La història de 'Joc de trons' no s'acaba amb un "van ser feliços i van menjar anissos". De moment, l'inici del final el podrem veure a partir del 17 de juliol, però ens quedarà una temporada més per conèixer el desenllaç.