Pel·lícules a TV avui dijous 22 de juny del 2017

'¡Qué dilema!', a La Sexta; 'Cara de acelga', a La 2; 'Amor a quemarropa', a Paramount; 'Barcelona, nit d'estiu', a El 33, i 'Jugada salvaje', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats '¡Qué dilema!', a La Sexta; 'Cara de acelga', a La 2; 'Amor a quemarropa', a Paramount; 'Barcelona, nit d’estiu', a El 33, i 'Jugada salvaje', a Antena 3.

¡QuÉ dilema!

22.30 / LA SEXTA / Comèdia ★★

Direcció: Ron Howard

Actors: Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Queen Latifah

País: EUA (2011) 112 minuts

Ron Howard, antic actor i director de títols tan taquillers com 'Cocoon', 'Willow', 'Apol·lo 13', 'Una ment meravellosa', 'El codi Da Vinci' i 'Rush', entre molts altres, va tenir menys èxit amb aquesta pel·lícula, una comèdia romàntica i amb elements de drama amb què el realitzador tornava al gènere al cap de 10 anys. L’actor Vince Vaughn encarna Ronny, la meitat d’una petita empresa l’altre soci de la qual és el seu amic íntim Nick (Kevin James). Mentre el primer té parella, Beth (Jennifer Connelly), però segueix donant allargues a un possible casament, el segon està casat amb Geneva (Winona Ryder). Però un dia Ronny veu aquesta última besant-se amb un paio (Tatum) i dubta si l’hi ha d’explicar al seu amic o callar.


Cara de ACELGA

21.55 / LA 2 / Comèdia  ★★

Director: José Sacristán

Actors: José Sacristán, Fernando Fernán Gómez, Marisa Paredes,  Emilio Gutiérrez Caba, Miguel Rellán, Rafaela Aparicio

País: Espanya (1986) 106 minuts

Segona de les tres pel·lícules que va dirigir el gran actor Pepe Sacristán: va debutar amb 'Soldados de plomo', el 1983, i va finalitzar la seva carrera de realitzador amb l’adaptació de l’obra teatral 'Yo me bajo en la próxima, ¿y usted?', el 1992. Aquí és un vagabund sense rumb que acaba en una petita ciutat de províncies. Allà es veu involucrat en un pla per robar una valuosa pintura.


Amor a quEmarropa

22.00 / PARAMOUNT / Intriga ★★★★

Director: Tony Scott

Actors: Christian Slater, Patricia Arquette, Dennis Hopper, Christopher Walken, Gary Oldman, James Gandolfini, Brad Pitt, Val Kilmer

País: EUA (1993) 120 minuts

Amb Quentin Tarantino en el guió i un repartiment de luxe, Tony Scott va aconseguir un dels seus millors films. L’empleat d’un videoclub coneix una noia en un cine de barri. Després d’embolicar-se amb ella i enamorar-se’n, descobreix que és prostituta. Llavors li proposa casar-se i treure-la del carrer. Però haurà d’enfrontar-se amb el seu xulo.


Barcelona, nit d’estiu

22.30 / El 33 / Comèdia ★★★

Director: Dani de la Orden

Actors: Miki Esparbé, Bárbara Santa Cruz, Àlex Monner, Francesc Colomer, Claudia Vega, Jan Cornet, Joan Dausà

País: Espanya (2013) 95 minuts

Comèdia romàntica amb què va debutar Dani de la Orden, jove director sorgit de l’ESCAC. Un grup de joves actors catalans, ara de moda, protagonitzen diverses històries: un sopar d’amics en què n’hi ha un d’enamorat; dos jugadors de futbol homosexuals; una noia i el seu exnòvio; dos xavals que munten un trio, i una parella a punt d’embarassar-se.


Jugada salvaJe

22.40 / ANTENA 3 / Acció ★★

Director:  Simon West

Actors: Jason Statham, Sofía Vergara, Stanley Tucci, Milo Ventimiglia, Anne Heche, Michael Angarano, Jason Alexander

Notícies relacionades

País: EUA (2015) 92 minuts

Un guardaespatlles i antic ludòpata es fica en un embolic quan defensa una amiga, a qui un mafiós agredeix brutalment. Vehicle de lluïment del dur Statham, amb menys dosi d’acció del que és habitual, potser per estar basada en la novel·la 'Heat' (1985) de William Goldman, que ja havia sigut portada al cine amb Burt Reynolds.

dilema

dilema