Esports i programes a tv avui dijous 22 de juny del 2017

'Polònia', 'Joc de cartes' i 'El hormiguero' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'Polònia', 'Joc de cartes' i 'El hormiguero'.


ESPORTS


Alemanya-Xile Copa Confederacions

20.00 GOL

Retransmissió del partit de la Copa Confederacions de futbol que disputen Alemanya i Xile. Abans, a les 17.00 hores, Gol també ofereix un altre partit de la mateixa competició, el Camerun-Austràlia.


ANGLATERRA-POLÒNIA Europeu sub-21 20.45 BE MAD

Polònia, l’amfitriona de l’Europeu sub-21 de futbol, s’enfronta amb un dels grans favorits del torneig, Anglaterra. Be Mad alterna aquesta retransmissió amb l’Eslovàquia-Suècia de la mateixa competició.


PROGRAMES


dÍAs de cine

De Fred Astaire a 'Wonder Woman'

21.00 LA 2

Elena S. Sánchez repassa les estrenes cinematogràfiques de 'Selfie’, ‘Hermanos del viento’, ‘Maudie, el color de la vida’, ‘La casa de la esperanza’ i ‘Wonder Woman’. A més, recorda Fred Astaire en el 30è aniversari de la seva mort.


el hormiguero

21.45 ANTENA 3

Pablo Motos rep la visita de Salva Reina i Megan Montaner, dos dels protagonistes de la pel·lícula 'Señor, dame paciencia', una comèdia dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo.


polònia

Últim programa de la temporada

21.55 TV-3

En l’últim programa de la temporada, Els Amics de les Arts ajuden Rajoy (Queco Novell) a dir-li a Puigdemont (Queco Novell) que no se celebrarà el referèndum, al ritme d’'El seu gran hit'. A més, Oriol Junqueras (Ivan Labanda) explica com s’imagina fent de president.


Història prohibida

Misteris sense resoldre

22.30 DMAX

Jamie Theakston torna per intentar aclarir els misteris que encara continuen sense resoldre al voltant de qüestions històriques, com l’assassinat de Mussolini. 


joc de cartes

Restaurants d'especialitat de Barcelona

Notícies relacionades

22.35 TV-3

El concurs busca el millor restaurant d’especialitat de Barcelona entre un restaurant de menjar xinès, un de receptes internacionals, un altre de croquetes i un d’ous.


polonia

polonia