DISSABTE, A 'TELETODO'

Els secrets de 'Supervivientes'

La revista inclou entrevistes amb els presentadors del 'reality' de Tele 5, Jorge Javier Vázquez i Sandra Barneda

1
Es llegeix en minuts

Quan queden poques setmanes per al final del 'reality' de Tele 5 'Supervivientes', 'Teletodo' publica entrevistes amb els seus presentadors, Jorge Javier Vázquez Sandra Barneda. El comunicador barceloní, al capdavant de les gales setmanals, parla d'un dels participants que està donant més joc en aquesta edició, Bigote Arrocet. Així, diu que si la cadena privada li paga molts diners és perquè "se suposa que després els generarà".

Barneda, per la seva banda, comenta que aquest any té "més consciència del format" i admet que per presentar aquests programes es necessita "molt caràcter i molta fortalesa". 

La revista també inclou una entrevista amb l'actriu Nadia de Santiago, una de les intèrprets de la sèrie de Netflix 'Las chicas del cable'.

Mercedes Milá

 viatja a l'Àrtic en el programa de Cuatro 'Planeta Calleja' per visitar les illes Svalbard.

En els documentals, els atletes d'elit són els protagonistes de 'La noche temática' (La 2), que explora on està el límit de l'esportista a l'hora d'aconseguir el reconeixement suprem.

DIBUIXOS I MÚSICA 

La tele més jove recupera els personatges de la pel·lícula 'Los Croods' en una sèrie animada que emet Clan. I la tele de pagament presenta el nou programa musical de #0 'Radio Gaga'.

Notícies relacionades

A falta de competicions d'alt voltatge, 'la Rojita' agafa el protagonisme amb la seva presència a l'Europeu de Polònia. Aquesta setmana s'enfronta a Macedònia i Portugal.

El suplement inclou la programació de les principals cadenes, així com una selecció de sèries, pel·lícules passatemps.