Pel·lícules a tv avui divendres 2 de juny del 2017

'Cenicienta', a Tele 5; 'Tiburón 2', a DMax; 'Morirás en Chafarinas', a La 2, i 'Estimat John', a TV-3, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'Cenicienta', a Tele 5; 'Tiburón 2', a DMax; 'Morirás en Chafarinas', a La 2, i 'Estimat John', a TV-3, són els films més destacats de la nit.

CENICIENTA

22.30 / TELE 5 / Drama ★★★

Director:Kenneth Branagh

Actors: Lily James, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Richard Madden, Holliday Grainger

País: EUA (2015) 112 minuts.

Kenneth Branagh s’enfronta al text seguint al peu de la lletra les seves característiques bàsiques i aconsegueix que sigui tant una pel·lícula per a platees adultes com per a un públic infantil, cosa que té el seu mèrit en l’actualitat encara que, per això mateix, resulti un producte una mica anacrònic i naïf. Visualment esplendorós, Cenicienta és també un film molt propi del Branagh distesament shakespearià de Molt soroll per no res i Como gustéis: un cineasta un pèl desenfadat, però també formalista, lúdic i literari. La manera de filmar la transformació de la carbassa en carruatge, els ratolins en cavalls blancs i les sargantanes en lacais és excel·lent i apel·la, sense cap rubor, a la fantasia d’un temps pretèrit que ja no s’estila al Hollywood actual.


MORIRÁS EN CHAFARINAS

21.55 / LA 2 / 'Thriller' ★★

Director: Pedro Olea

Actors: Jorge Sanz, María Barranco, Oscar Ladoire, Javier Albalá, Esperanza Campuzano,Ramón Langa, Tony Zenet

País: Espanya (1995) 89 minuts

'Thriller' ambientat en una caserna de Melilla. L’acció s’inicia quan un soldat s’injecta heroïna adulterada i es llança al buit des del minaret d’una mesquita. Pocs dies després es produeix una altra mort en les mateixes circumstàncies, raó per la qual un soldat empresonat, però molt hàbil per a la investigació, és l’encarregat d’aclarir els fets.


TibURÓn 2

22.00 / DMAX / Terror ★★

Director: Jeannot Szwarc

Actors: Roy Scheider, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Joseph Mascolo, Jeffrey Kramer

País: EUA (1978) 120 minuts

Fluixa continuació i amb poc ganxo del famós film que va consagrar a l’imaginari popular Steven Spielberg. El cèlebre cineasta nord-americà no va repetir en aquesta nova entrega, però sí el protagonista, Roy Scheider. A la localitat costanera d’Amity es produeixen una sèrie de misterioses desaparicions en alta mar a causa d’un tauró. Les autoritats busquen la solució.


ESTIMAT JOHN

22.35 / TV-3 / Drama ★★

Director: Lasse Hallström

Actors: Amanda Seyfried, Channing Tatum, Henry Thomas, Richard Jenkins, Scott Porter,Luke Benward

País: EUA (2010) 105 minuts

Drama lacrimogen i romàntic que  explica la relació entre un jove soldat i una estudiant. La parella es coneix durant un curt permís del soldat, però decideixen mantenir viu el seu amor enviant-se cartes, ja que el noi s’ha de tornar a incorporar a l’Exèrcit. Un succés inesperat provoca que els seus plans es vegin alterats.


ROCKY

22.05 / PARAMOUNT C. / Drama ★★★★

Director: John G. Avildsen

Actors: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Burgess Meredith

Notícies relacionades

País: EUA (1976) 119 minuts

Drama pugilístic que narra la lluita d’un boxejador humil que s’enfronta a l’oportunitat de la seva vida quan es converteix en el contrincant del campió mundial dels pesos pesants. La pel·lícula va ser un gran èxit que va donar lloc a una més que irregular saga, encara que, en general, amb òptims resultats crematístics. 


zentauroepp29115772 lily james is cinderella in  disney s live action feature in170531100312

zentauroepp29115772 lily james is cinderella in disney s live action feature in170531100312