Esports i programes a tv avui divendres 2 de juny del 2017

'Tu cara no me suena todavía' i 'Hermano mayor' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'Hermano mayor', 'Tu cara no me suena todavía' i 'Equipo de investigación'.

Barça inside: els secrets d'un vestidor guanyador

L'equip de Xavi Pasqual

20.30 ESPORT3

A les portes d’una nova 'final four', la secció d’handbol del FC Barcelona obre les portes del seu vestidor en aquest documental en què l’equip de TV-3 ha conviscut, durant més d’un mes, amb els jugadors  de Xavi Pascual per seguir el seu dia a dia.


LA SEXTA COLUMNA

El futur de Rodrigo Rato

21.30 LA SEXTA

Amb el títol 'Ratus operandi', l’espai se centra en la figura de Rodrigo Rato i posa sobre la taula la seva situació processal, després d’haver sigut condemnat per apropiació indeguda.


TU CARA NO ME SUENA TODAVÍA

La primera gran final del xou  

22.10 ANTENA 3

Germán Scasso, Cristóbal Garrido, Keunam i Fran Valen-zuela (elegits pel jurat) i Manu Rodríguez i Patricia Aguilar (seleccionats pel públic) es disputen aquesta nit la victòria a la final de la primera temporada del concurs. El vencedor s’emportarà un premi de 30.000 euros. Manel Navarro, Melody, Falete i Adrián Rodríguez són els convidats en aquesta final.


EL ACABOSE

La visita de David Bisbal

22.10 TVE-1

David Bisbal visita aquesta setmana l'últim programa de la temporada de José Mota, que farà una interpretació especial del clàssic ‘Sex bomb’ caracteritzat com a Manolo Escobar. A més, el programa d'humor comptarà amb diferents esquetxos protagonitzats per Jacintus XXL i El Cigala, entre altres.


EQUIPO DE INVESTIGACIÓN

'Made in Spain'

22.30 LA SEXTA

El programa de Gloria Serra analitza el fenomen que està fent que les peces fabricades a Espanya batin rècords i mostra com les empreses, després de dècades produint a l'Àsia, tornen a apostar per produir al nostre país. La 'cara b' del 'made in Spain' són nous tallers de falsificació de bosses de pell i com a grans empreses del calçat d'Alacant subcontracten petits tallers clandestins per elaborar les seves exclusives sabates. 


hERMano mayor

Un 'príncep' destronat

Notícies relacionades

22.30 CUATRO

Jero García intenta reformar la conducta de Daniel, el príncipe de Valdebernardo (Madrid). Per primera vegada, el programa distorsiona les imatges degut a l’agressivitat del protagonista.


cara

cara