Sèries a la tele avui, dimarts, 30 de maig del 2017

'La casa de papel' i 'La Riera' són les ficcions destacades de la jornada

zentauroepp38556617 television serie la casa de papel en la imagen itziartu170529195125

zentauroepp38556617 television serie la casa de papel en la imagen itziartu170529195125 / JEOSM

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a la tele té com a títols més destacats: 'La casa de papel' i 'La Riera'.

LA CASA DE PAPEL

Raquel sospita que hi ha un talp

22.40 ANTENA 3

Arturo no deixa de pensar en Mónica; creu que l'han matat. No pot evitar sentir-se culpable per ser ell qui li va demanar que robés el telèfon mòbil que guardava al seu despatx. Mónica, mentrestant, segueix amagada a la cambra. La ferida de la cama li provoca febre, res comparat amb el que els podria passar a ella i a Denver si Berlín descobreix que no està morta. La inspectora Raquel sap que alguna cosa no va bé. Els atracadors es van anticipant a tots els seus passos. El fet que canviessin les caretes just quan la policia s'havia d'infiltrar entre els ostatges no fa més que augmentar les seves sospites: ¿significa que entre els policies hi ha un talp? 


LA RIERA

La Maribel decideix seguir l'Emili

15,50 TV-3

El Quiroga explica els draps bruts de l’Emili a l’advocat del Bruno. El noi ha posat al dia el lletrat, però es nega a declarar en contra del constructor en cas d’un hipotètic judici. La Maribel no es queda de braços plegats i decideix seguir l’Emili. La Lídia rep una rosa i dona per fet que és del Kilian.


SERVIR Y PROTEGER

Eugenio és posat en llibertat

Notícies relacionades

16.25 TVE-1

Elías arriba a la conclusió que, en contra del que es creia en un principi, la coartada d’Eugenio era certa. Vol posar-lo en llibertat immediatament, però Bremón s’hi resisteix perquè és l’únic sospitós. La investigació en el cas de l’agressor sexual fa un nou gir quan apareix una altra víctima.