Úrsula Corberó, la sexi atracadora de 'La casa de papel'

L'actriu catalana assegura que és canyera i visceral com Tokio, el seu personatge a la sèrie d'Antena 3

 

 

1
Es llegeix en minuts

Encara que té l'emocionant projecte d'una pel·lícula ni més ni menys que amb Julio Medem ('La ardilla roja') a l'horitzó, Úrsula Corberó ara vol disfrutar del seu paper a ‘La casa de papel’ (A-3 TV), una sèrie d'acció protagonitzada per vuit atracadors, en què dona vida a Tokio, una jove canyera i visceral, característiques amb què se sent identificada. Encara que no en unes dosis tan altes és clar.

L'actriu catalana explica en una entrevista que publica el suplement ‘Teletodo’ la duresa del rodatge: “L'acció a ‘La casa de papel’ és adrenalina pura. Quan arribaves a casa després de rodar, no podies baixar”, confessa.

Així mateix, també explica que la seva primera experiència amb les armes va ser desastrosa: “Em fan por. I també sentir que et donen un poder que va més enllà de l'ésser humà”. Corberó també parla de la seva parella, Chino Darín, fill de Ricardo Darín, i de l'embolic que es va muntar a les xarxes a l'explicar que hi havia 'orgies' a la sèrie ‘Física o Química’.

UNA POLICIA A TVE

La revista dels dissabtes també inclou una entrevista amb una de les protagonistes de ‘Servir y proteger’, la nova sèrie de les sobretaules de TVE-1: Luisa Martín. L'actriu, que ha rebut assessorament de la Policia, confessa que ella, que fugia dels grisos, ara valora la seva feina: “Si contribuïm en alguna mesura que es vegin els gripaus que es menja la Policia, benvingut”.

El suplement també informa sobre la final de la primera edició del concurs d'imitacions ‘Tu cara no me suena todavía’, a Antena 3, i de l'estrena al canal de pagament #0 del ‘docureality’ ‘El puente’, que suposa el retorn a la tele de la presentadora Paula Vázquez.

DONES AGREDIDES

Notícies relacionades

En l'apartat dels documentals, el suplement destaca el documental de ‘Documentos TV’ (La 2) ‘Voces contra el silencio’, sobre les agressions físiques o sexuals que reben les dones a Espanya, i en el de nens, l'estrena a Clan de la sèrie d'animació ‘Tutu’. Entre l'esport televisat es destaquen els partits Barça-Alabès, de la Copa del Rei, i Chelsea-Arsenal, de la FA Cup.

El suplement ofereix tota la programació de les principals cadenes i informació de les sèries i pel·lícules més destacades i els millors passatemps.