AQUEST DISSABTE, AL 'TELETODO'

Miguel Ángel Silvestre, un espanyol al 'Sense8' de les Wachowski

El protagonista de 'Velvet' va deixar l'exitosa sèrie d'Antena 3 per donar vida a un homosexual en la ficció de Netflix

ialvarez38483524 portada del  teletodo  del  dia 20 de mayo  del 2017170518161151

ialvarez38483524 portada del teletodo del dia 20 de mayo del 2017170518161151

1
Es llegeix en minuts

Miguel Ángel Silvestre és el protagonista del Teletodo, que demà dissabte s’entrega gratuïtament amb EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Al suplement sobre la tele, l’actor demostra que ja és molt més que El Duque (Sin tetas no hay paraíso) i Alberto (Velvet). I és que Silvestre torna a la petita pantalla com a coprotagonista de la sèrie de Netflix Sense8.

En l’entrevista, Silvestre explica com és el seu personatge en aquesta producció de les germanes Wachowski (Matrix), que narra la història de vuit personatges de diferents llocs del món (els sensate) que, després d’experimentar una violenta visió, queden connectats per sempre. L’actor dona vida a un actor que amaga la seva homosexualitat per no arruïnar la seva carrera.

Notícies relacionades

«Sense8 pot servir per normalitzar temes com el sexe i el gènere», diu en l’entrevista, en relació amb la mirada lliure que posa la producció en aquests temes. «La gent tem allò desconegut, però una vegada ho coneixes, aprens a potenciar-ho», afegeix. Així mateix, en relació amb el privilegi de treballar amb les WachowskiSilvestre declara: «Lana Wachowski sap utilitzar el sexe i la violència i transformar-los en una cosa maca».

A més del Teletodo, diumenge també s’entreguen amb EL PERIÓDICO els suplements Més Diumenge, que en aquesta ocasió ofereix un ampli reportatge sobre el retorn de la mítica sèrie Twin Peaks, de David Lynch, i XL-Dominical, que ha reunit Mario Vargas Llosa, Javier Marías i Arturo Pérez-Reverte per parlar, i reflexionar, sobre literatura.