possible 'mudança'

Buenafuente conversa amb les cendres de Franco

"Soc víctima d'un desnonament", va explicar a 'Late motiv' el dictador sobre la proposició de traslladar les seves restes

buenafuente

buenafuente

1
Es llegeix en minuts

En ple debat sobre la petició al Congrés de l'exhumacióexhumació i el trasllat de les restes del dictador Francisco Franco des del Valle de los Caídos'Late motiv', el programa d'Andreu Buenafuente al canal #0 de Movistar+, va decidir treure suc de l'assumpte... preguntant-li al mateix protagonista de la història què era el que pensava sobre tota aquesta polèmica.

Al programa d'ahir a la nit, el 'late show' no va recuperar el clon de Franco, com ha fet en altres ocasions, sinó que va treure una urna amb les seves cendres. "Estic fet pols", va començar a explicar la veu en 'off' del dictador, per després ironitzar sobre la seva actual situació: "Tota la vida prohibint votar i els cabrons em fiquen en una urna", va confessar.

Notícies relacionades

Quan Buenafuente li va preguntar sobre què opina de la seva possible 'mudança', el dictador va recriminar que és víctima d'un desnonament. "M'estan traient a puntades de peu de la meva pròpia casa. ¿Saps com se'n diu d'això? Desnonament. ¿On és la Colau ara?".

Però sembla que el dictador ja s'està fent a la idea per si de cas prospera al Congrés la proposició no de llei del PSOE que demana la seva exhumació i trasllat, i ja està buscant un nou 'destí': "M'agradaria anar on em senti com a casa: en un pantà, on em toqui el sol a la cara, al carrer Génova o, millor, per poder parlar amb gent de la meva època, en una cuneta", va sentenciar traient a col·lació temes com la llei de la memòria històrica. "Però això sí, que m'hi portin en el bus d'Hazte OírHazte Oír", va puntualitzar.