Esports i programes a tv avui diumenge 7 de maig del 2017

'Salvados', 'Planeta Calleja', 'Wild Frank', '30 minuts' i 'Masterchef' són els programes destacats de la jornada

2
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'Salvados' (La Sexta), '30 minuts' (TV-3), 'Planeta Calleja' (Cuatro), 'Wild Frank' (DMax) i 'Masterchef' (TVE-1) són els espais destacats de la jornada.

ESPORTS


GRAN PREMI D'ESPANYA

Motociclisme

11.00 / MOVISTARGP

Des del circuit de Jerez, retransmissió de la quarta prova puntuable del Mundial, en les categories de Moto3, Moto2 (12.20 hores) i MotoGP (14.00 hores). En la categoria reina, Valentino Rossi (a la foto) és l’actual líder de la classificació, seguit per Maverick Viñales i Marc Márquez.    


ESPANYOL B - BARÇA B

Futbol

12.15 / ESPORT3

Els filials de l’Espanyol i el Barça s’enfronten en un partit corresponent a 37a jornada de la Segona Divisió B.


LLEIDA - VALÈNCIA B

Futbtol

18.00 / ESPORT3

El Lleida (setè a la classificació, amb 54 punts) rep al seu estadi el filial del València (tercer a la taula, amb 61 punts).


REUS - SARAGOSSA

Futbol

20.30 GOL

Partit de la 37a jornada de Segona Divisió A, entre el 13è i l’11è classificats.


 PROGRAMES


SALVADOS

Visita a Doñana

21.20 LA SEXTA

Jordi Évole es desplaça al parc nacional de Doñana, declarat Patrimoni de la Humanitat. La Unesco decidirà al juny si rebaixa aquesta categoria a Patrimoni de la Humanitat en perill, ja que aquest aiguamoll més important d'Europa ha perdut una part important dels seus aqüífers per la proximitat d'una urbanització i la proliferació d'hivernacles.


PLANETA CALLEJA

Antonio Orozco, al Caucas

21.30 CUATRO

Antonio Orozco tanca la seva setmana més intensa alçant el vol fins al cel de Geòrgia. El gadità s'embarcarà amb Jesús Calleja en l'expedició més desconeguda fins ara per a l'equip del programa: arribar al poble habitat més alt de tot Europa, Ushguli, a 2.200 metres d'altitud en una vall caucàsica de Geòrgia.


WILD FRANK

Buscant Tarzan

21.30 DMAX

L'aventurer Frank Cuesta viatja a Califòrnia en la nova temporada de 'Wild Frank' per seguir els passos d'un dels personatges més mítics de la història del cine: Tarzan. Per això, inicia el seu periple a Hollywood, on coneixerà la història del cel·luloide al Passeig de la Fama. A més, mostrarà els diversos ecosistemes de Califòrnia i visitarà llocs com el desert de Mojave, la vall de Yosemite i els boscos de sequoies.


30 MINUTS

La plataforma Castor

21.55 TV-3

Frank Cuesta viatja a Califòrnia en la nova temporada de Wild Frank per seguir els passos d’un dels personatges més mítics de la història del cine: Tarzan. Per això, comença el seu periple a Hollywood, on coneixerà la història del cel·luloide. A més a més, mostrarà els ecosistemes de Califòrnia i visitarà el desert de Mojave i la vall de Yosemite i els boscos de sequoies.


MASTERCHEF

Cuina basca 

22.05 TVE-1

Els aspirants viatgen a Bilbao, on el xef Enek Atxa obre les portes del seu restaurant Azurmendi (tres estrelles Michelin) per oferir un menú als 30 millors cuiners de Biscaia.


EL OBJETIVO

Especial eleccions franceses

22.30 LA SEXTA

Aquest diumenge França elegeix el nou president de la República: Emmanuel Macron o Marine Le Pen. Els resultats i l'anàlisi de la jornada electoral es portaran a terme en un especial del programa que dirigeix i presenta Ana Pastor, i l'última hora des de França amb Antonio García Ferreras. 


EL LLOC DELS FETS

Sang a l'altar

Notícies relacionades

23.35 TV-3

En aquesta ocasió, l'acció d'aquesta sèrie documental es trasllada a Sant Cugat del Vallès, en ple segle XIV. Allà, l'altar del monestir apareix tacat de sang en una època marcada per la crisi econòmica, les guerres i, sobretot, l'epidèmia de la pesta.


Avanç de Wild Frank en California. DMAX