Sèries a tv avui dijous 27 d'abril del 2017

'Cuéntame cómo pasó', en TVE-1, és la sèrie destacada de la jornada, a més de 'La Riera', a TV-3, i 'Amar es para siempre', a Antena 3

1
Es llegeix en minuts

 La programació de sèries avui a tv té com a títols més destacats: 'Cuéntame cómo pasó' (TVE-1), 'La Riera' (TV-3) i 'Amar es para siempre' (Antena 3)

CUÉNTAME CÓMO PASÓ

Antonio està nerviós per la visita del Rei

22.45 / TVE-1

Setembre del 1986. El rei Joan Carles rep la cooperativa Virgen de los Llanos. A la cerimònia hi assisteixen, entre d’altres, Antonio, Mercedes (Ana Duato, foto) i Carlos. Toni dona  la notícia que entrevistarà Margaret Thatcher per a l’informatiu de TVE, però l’aparició de Bretón li capgira els plans. 


LA RIERA

El Bruno, denunciat per agressió

15.55 / TV-3

Un periodista sense gaires escrúpols es presenta al Bonaboca buscant detalls de la relació del Bruno amb la Candela. El noi el fa fora de males maneres i el reporter el denuncia per agressió. L’Emili (Pep Anton Muñoz, foto) troba un bon comprador per a la casa de la Mercè. Ella veu en ell un bon amic. Però tot és mentida. 


AMAR ES PARA SIEMPRE

Marta es refugia a casa dels seus pares

16.30 / ANTENA 3

Després de la discussió amb Alonso, Marta es refugia a casa dels seus pares. Ell intenta obligar-la a tornar amb ell, però davant la negativa d'ella, l'amenaça amb denunciar-la per abandonament de llar. Marta demana ajuda a Jaime i Nuria per protegir-se de les amenaces d'Alonso. 


EL SECRETO DE PUENTE VIEJO

Camila defensa el seu marit

Notícies relacionades

17.30 / ANTENA 3

Camila defensa la innocència del seu marit, però Lucía ha aconseguit sembrar el dubte en ella. Hernando, cansat de la situació i volent reconduir-se amb Camila, ha organitzat un pla perquè Lucía passi tot el dia amb Nicolás (Alejandro Sigüenza). Per la seva part, Raimundo i Severo es retroben.

undefined37859299 television serie  cuentame como paso170424212526

undefined37859299 television serie cuentame como paso170424212526