Esports i programes a la tele avui, dijous, 27 d'abril del 2017

'El hormiguero', Polònia' i 'Joc de cartes' són els espais destacats de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'Polònia', 'Joc de cartes' i 'El hormiguero'.


ESPORTS


ATHLETIC CLUB-REIAL BETIS

Lliga

21.30 GOL

L’Athletic Club (que és sisè a la taula amb 56 punts) rep al nou estadi de San Mamés el Betis (15è amb 37). Bascos i andalusos s’enfronten amb l’objectiu de buscar una plaça a la Lliga Europa de la temporada vinent.


PROGRAMES


EL HORMIGUERO

Adriana Ugarte, amb Pablo Motos

21.45 ANTENA 3

L’actriu presenta el curt 'Cuánto. Más allá del dinero', de Kike Maíllo, que narra la història d’una noia que viu en un futur pròxim en què és possible vendre experiències pròpies.


POLÒNIA

El PP es muda a l'Audiència

21.55 TV-3

El PP té tants casos de corrupció i tants investigats que converteix l’Audiència Nacional en casa seva. Mentrestant, Jordi Pujol Ferrusola passa la primera nit a la presó.


SUPERVIVIENTES

Un zombi a Cayo Cochinos

22.00 TELE 5

Arriba una de les grans nits d’aquesta edició: un zombi començarà a habitar als Cayos amb la missió de fastiguejar el dia a dia dels concursants. A més, s’anunciarà la primera expulsió.


JOC DE CARTES

Cuina de fusió al Vallès Occidental

22.35 TV-3

El programa que presenta Marc Ribas es trasllada al Vallès Occidental per trobar el millor restaurant de cuina de fusió de la zona. En el programa hi intervenen el Tato, propietari d’Al Tanto que Va de Canto; la Cristina, del Hawayan Polinesia; el Carles, al capdavant del Limón Limón Club, i l’Antònia i la Magnòlia, que prepararan uns plats que neixen del seu amor per la cuina.


EL RETROVISOR

Objectes amb memòria

Notícies relacionades

23.49 TV-3

El programa finalitza aquesta setmana amb objectes que, al seu moment, van ser innovadors i que, al cap de poc, van quedar arraconats i gairebé oblidats: la màquina d'escriure, la iogurtera, el Cinexin, el televisor, el tocadiscos i els 'walkman'. 


ialvarez32319784 adriana ugarte actriz television170426191621

ialvarez32319784 adriana ugarte actriz television170426191621