competició entre fogons

Indignació a les xarxes per l'expulsió de Manu de 'Top chef'

La sortida del cuiner corunyès, un dels favorits, i la repesca de Melissa provoquen queixes

top-chef

top-chef

2
Es llegeix en minuts

rong>expulsió aquest dimecres, 29 de març, d'un dels favorits de 'Top chef' no ha caigut gaire bé a les xarxes. La sortida de Manu, el xef corunyès copropietari del restaurant barceloní Arume (Barcelona), ha indignat molts tuiters, a qui tampoc els ha agradat gaire la repesca de Melissa.

La reincorporació de Melissa a la competició va arribar després que els seus companys elegissin, en un tast a cegues, el millor plat dels participants que ja havien abandonat la quarta temporada del 'talent show' culinariquarta temporada.

DUO AMB RAKEL

La sorpresa dels concursants va ser majúscula quan van veure que la seva votació havia provocat el retorn de Melissa, que durant la competició havia sigut molt crítica amb molts dels seus companys. Aquests, principalment, recelaven de la seva forta connexió amb una altra de les concursants, Rakel, que va ser la que més es va alegrar del retorn de Melissa. "Juntes ens els carregarem un per un, ¡al carrer!", va arribar a confessar aquesta última.

Els moments més tensos de la nit van arribar amb la prova de l'eliminació. Els concursants van haver d'imitar el plat que havia facilitat a Melissa la seva repesca, però la majoria no la va encertar gaire, tal com anava comentant la granadina a la sala annexa.

MONTORO I MANU

Notícies relacionades

Al final, Montoro i Manu van ser els candidats per a l'expulsió i els jutges ho van tenir molt difícil per elegir el que abandonaria el concurs. "Els vostres dos plats eren els que es diferenciaven més de l'original i hem decidit entre els dos per petits matisos i detalls ínfims", va assegurar Alberto Chicote abans d'anunciar l'expulsió de Manu.

A partir de llavors, molts tuiters van mostrar la seva indignació amb la decisió del jurat.