Pel·lícules a la tele avui, dissabte, 25 de març del 2017

'La bella y la bestia', a Cuatro; 'Poli de guardería', a Paramount; 'Metro Manila', a La 2; 'La noche más oscura', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

5
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'La bella y la bestia', a Cuatro; 'Poli de guardería', a Paramount; 'Metro Manila', a La 2; 'La noche más oscura', a Antena 3.

La Bella Y la BEstia

21.30 / CUATRO / Animació  ★★★★  

Directors: Gary Trousdale, Kirk Wise

País: EUA (1991) 85 minuts

Com a tancament d’una jornada dedicada a Disney, Cuatro ens ofereix aquest clàssic del dibuix animat i meravellosa història d’amor, que fa ombra a la versió acabada d’estrenar que la mateixa Disney ha produït amb actors de carn i ossos. Tot i l’existència d’una llarga llista de versions del conte escrit el 1770 per la francesa Jeanne-Marie Leprince de Beaumont, el film és la millor de les adaptacions de cine. Sis candidatures a l’Oscar, inclosa la de millor pel·lícula, amb dues estatuetes a la millor banda sonora original (Alan Menken) i cançó original (Menken i Howard Ashman) ho corroboren. Una bruixa llança una maledicció a un príncep egoista i malcriat i es converteix en el monstruós Bèstia. Una maledicció de la qual només es podrà alliberar si algú l’estima sincerament. Paral·lelament, en un poble pròxim, viu la joveneta Bella, a qui pretén seduir Gaston, un groller i ignorant caçador, que l’assetja. Un dia, el seu pare, Maurice, es perd i acaba tancat al castell de la Bèstia. 


El pactO de lOs loBOs

15.30 / LA SEXTA / Aventures ★★★

Director: Christophe Gans

Actors: Samuel Le Bihan, Vincent Cassel, Emilie Dequenne, Monica Bellucci, Jeremie Renier, Mark Dacascos, Jean Yanne

País: França (2001) 142 minuts

Entretingut combinat de cine d’aventures, intriga i alguns tocs de terror. Durant el regnat de Lluís XV, una bèstia desconeguda sembra el terror en bona part del sud de França.


TomATes verdEs fritOs

15.45 / PARAMOUNT / Drama ★★★★

Director: Jon Avnet

Actors: Kathy Bates, Jessica Tandy, Mary Stuart Masterson, Mary-Louise Parker, Chris O’Donnell

País: EUA (1991) 129 minuts

Magnífic film basat en una novel·la de Fannie Flagg: una dona madura fa amistat amb una àvia que li explica una dramàtica història que va viure en la seva joventut. Va ser un inesperat èxit de taquilla.


El dÍa de lA BODA

16.00 / TELE 5 / Comèdia ★★

Director: Clare Kilner

Actors: Debra Messing, Dermot Mulroney, Amy Adams, Holland Taylor, Jack Davenport, J. Sheffield

País: EUA (2005) 90 minuts

Comèdia romàntica que intenta emular èxits del tipus de 'Quatre bodes i un funeral'. Una noia que va al casament de la seva germanastra amb el seu antic nòvio contracta un noi atractiu perquè es faci passar pel seu actual promès.


La bala de l’assassí

17.15 / TV-3 / Intriga ★★

Director: Isaac Florentine

Actors: Christian Slater, Donald Sutherland, Elika Portnoy, Timothy Spall, Ivaylo Geraskov, Ivan Kotsev

País: EUA (2012) 90 minuts

Trama d’intriga i acció al servei d’un Christian Slater que va tenir èpoques millors. Un exagent de l’FBI, agregat a una ambaixada europea, és reclamat perquè localitzi un assassí.


Alicia en el país de lAs mAravIllAs

18.00 / CUATRO / Fantàstica ★★★

Director: Tim Burton

Actors: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Crispin Glover, Matt Lucas.

País: EUA (2010) 108 minuts

Tim Burton va encarar de forma brillant i barroca l’adaptació de l’obra de Lewis Carroll. Aquí Alicia és una jove casadora que fuig d’un nòvio que no la convenç.


El bon metge

18.50 / TV-3 / Intriga  ★★★

Director: Lance Daly

Actors: Orlando Bloom, Riley Keough, Taraji P. Henson, Rob Morrow, Michael Peña, Troy Garity, Molly Price

País: EUA (2011) 88 minuts

Intriga psicològica amb què va debutar als EUA l'irlandès Lance Daly (‘Kisses’, ‘Life’s a breeze’). Bloom és un metge que coneix i atén una jove (Keough) que pateix una infecció de fetge i amb la qual es comença a obsessionar. Temorós que es curi i marxi, fa que segueixi ingressada a l'hospital.


Poli de guarderÍa

20.00 / PARAMOUNT C / Comèdia d'acció  ★★★

Director: Ivan Reitman

Actors: Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed, Linda Hunt, Richard Tyson, Carroll Baker

País:  EUA (1990) 111 minuts

A principis dels 90, època en què Arnold Schwarzenegger es volia provar en la comèdia, va interpretar aquest entretingut i comercial còctel d'acció i intriga, amb tocs d'humor. Encarna un inspector de policia que fa anys que va rere la pista d'un narco. L'única que pot testificar contra ell és la seva exdona, que s'ha esfumat. Només té una dada: el col·legi del seu fill. Per poder-la localitzar a ella i el nen, haurà de fer-se passar per mestre de primària.


Metro Manila

22.00 / LA 2 / Drama ★★★★

Director: Sean Ellis  Le Guay

Actors: Jake Macapagal, John Arcilla, Althea Vega, Milers Canapi, Ana Abad-Santos

País: Regne Unit (2013) 114 minuts

Nominat a l’Oscar pel curt 'Cash­back' i premi a la millor fotografia a Sitges per 'The Broken', Sean Ellis se’n va anar a les Filipines per rodar aquest còctel de drama, intriga i acció, sobre la corrupció imperant en aquell país. Una família de treballadors de l’arròs es muda a Manila, on el pare aconsegueix una feina en una companyia de camions blindats.


La nOCHE mÁs oscURa

22.10 / ANTENA 3 TV / Acció ★★★

Directora: Kathryn Bigelow

Actors: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Taylor Kinney, Kyle Chandler, Jennifer Ehle, Mark Strong, Chris Pratt, Mark Duplass

País: EUA (2012) 157 minuts

Recreació de l’operació militar dels EUA que va acabar amb la vida d’Ussama bin Laden, responsable intel·lectual dels atemptats de l’11 de setembre del 2001 a Nova York, a partir de les indagacions (entre altres coses) d’una agent especial. Bigelow ('En tierra hostil') va ser l’encarregada de recrear la captura i mort del líder d’Al-Qaida.


El sustitutO

23.59 / PARAMOUNT / Intriga ★★

Director: Robert Mandel

Actors: Tom Berenger, Ernie Hudson, Diane Venora, Glenn Plummer, Marc Anthony, Luis Guzmán, William Forsythe

País: EUA (1996) 114 minuts

Quan una professora d'un institut de Miami li explica al seu nòvio 'exmarine' que una banda té terroritzat tot el personal, l'home es fa passar per un substitut per posar ordre al centre. Malgrat tot, el film va tenir un cert èxit i fins i tot una seqüela, ‘El sustituto 2’, amb Treat Williams, que el mateix canal ofereix a les 3.08 hores.


LAs crÓniCAs de Spiderwick

0.25 / TVE-1 / Fantàstic ★★★

Director: Mark Waters

Actors: Freddie Highmore, Sarah Bolger, Mary-Louise Parker, Nick Nolte, David Strathairn, Kyle Switzer

Notícies relacionades

País: EUA (2008) 97 minuts

Modesta, digna i entretinguda aventura fantàstica amb tocs de terror. Una dona i els seus tres fills es muden a una vella mansió.

beauty-and-the-beast

beauty-and-the-beast

Temes:

Walt Disney