Sèries a la tele avui dilluns 27 de febrer del 2017

'Sé quién eres', a Tele 5; 'El crac', a TV-3; 'La Riera', a TV-3, i 'Acacias, 38', a TVE-1, són les ficcions més destacades de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a la tele té com a ficcions més destacades 'Sé quién eres', a Tele 5; 'El crac', a TV-3; 'La Riera', a TV-3, i 'Acacias, 38', a Tele 5.

Sé quién eres

Elías es planteja fugar-se

22.40 TELE 5

Finalment, s’ha demostrat que Elías va sortir amnèsic de l’accident. Eva ja sap qui és el talp i ara la jove haurà de passar un dia sencer amb Elías per ajudar-lo a recordar. Mentrestant, Giralt comença a seguir la pista del nou sospitós, que resulta ser un home anomenat Ezequiel Cortés. Ana.


La Riera

L'Adrià no porta bé el dol i se'n va de casa

15.50 TV-3

Fa dies que l’Adrià (Roc Beltran, foto) té un comportament estrany. La mala relació entre la seva mare i la seva àvia no ajuda i la Menchu vol fer creure a la Lídia que el nen no porta bé el dol per la mort del seu pare. Per la seva part, la Bibiana ha invitat l’Àxel a casa, però a la Maria no li acaba d’agradar tanta complicitat.


Acacias, 38

Simón amenaça Susana per robar-li

16.25 TVE-1

Simón amenaça Susana per robar-li els seus objectes personals i li diu que no entén per què insisteix a rebutjar-lo com a fill. Susana es mostra dura i li retreu que no li va demanar que reaparegués a la seva vida. Elvira convida a un sopar íntim Simón, fan l'amor i es queden adormits fins que es fa de dia.


El crac

La Laura es converteix en protagonista

Notícies relacionades

22.35 TV-3

Amb la Sandra, l’exnòvia del Joel i actual parella de Julio Manrique, a casa recuperant-se de l’accident sofert, la Laura, l’única actriu de l’obra de teatre d’Àlex Gnocchi que segueix en actiu, passa a convertir-se en el centre de totes les atencions dels homes de la companyia.