Pel·lícules a la tele avui dilluns 27 de febrer del 2017

'Diamante de sangre', a La Sexta; 'La mansión encantada', a FDF; 'El consejero', a Cuatro, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Diamante de sangre', a La Sexta; 'La mansión encantada', a FDF; 'El consejero', a Cuatro.

Diamante de sangre

22.30 / LA SEXTA / Intriga ★★★

Director: Edward Zwick

Actors: Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly, Djimon Hounsou, Arnold Vosloo, David Harewood, Caruso Kuypers

País: EUA (2006) 138 minuts

Trepidant combinació d’intriga, acció i tocs de denúncia, centrada en el tràfic il·legal de diamants, unes pedres precioses que, en zones en guerra, s’utilitzen per finançar algun o diversos bàndols en conflicte. Ambientada en la guerra civil de Sierra Leone, desenvolupada entre 1996 i el 2001, la història segueix els passos d’un pescador que, reclutat per un senyor de la guerra, descobreix un enorme diamant rosa i l’enterra. Detingut i empresonat juntament amb un traficant d’armes blanc, aquest s’ofereix a ajudar-lo a trobar la seva família si al seu torn col·labora. La pel·lícula la va dirigir Edward Zwick (responsable de títols com 'L’últim samurai', 'Estado de sitio', 'Llegendes de passió' i 'Tiempo de gloria').


Operación soldados de juguete

20.04 /  PARAMOUNT  C. / Acció ★★

Director: Daniel Petrie Jr.

Actors: Sean Astin, Wil Wheaton, Keith Coogan, Andrew Divoff, R. Lee Ermey, Mason Adams, Denholm Elliott

País: EUA (1991) 112 minuts

El fill d’un narcotraficant extradit als EUA i els seus sicaris segresten els estudiants d’un col·legi 'pijo' per obligar les autoritats a deixar anar el detingut. Una esbojarrada història basada en una novel·leta de William P. Kennedy que va servir per al debut com a director del productor i guionista Petrie Jr.


La mansión encantada

22.35 / FDF / Comèdia fantàstica ★★

Director: Rob Minkoff

Actors: Eddie Murphy, Terence Stamp, Wallace Shawn, Marsha Thomason, Jennifer Tilly, Dina Waters, Marc John Jefferies

País: EUA (2003) 98 minuts

Curiós còctel de comèdia i fantàstic, emparentat amb el túnel del terror i el tren de la bruixa. Murphy és un agent immobiliari que arrossega la seva família a un vell casalot amb la idea de transformar-lo en una mansió de luxe on viure. Però una vegada allà, un grup de fantasmes s’oposen a la idea i comencen a fer-ne de les seves.


El consejero

22.40 / CUATRO / Intriga ★★★

Director: Ridley Scott

Actors: Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem, Brad Pitt, Bruno Ganz, Rosie Perez, Sam Spruell

País: EUA (2013) 113 minuts

Malgrat comptar amb un guió del cotitzat Cormac McCarthy i un repartiment d’altura, aquesta intriga és una de les pel·lícules menys reeixides de Scott. Michael Fassbender interpreta un ambiciós advocat amb un alt nivell de vida que, en la seva recerca de diner fàcil, decideix introduir-se en el perillós món del tràfic de drogues.


Rock of ages

1.10 / LA SEXTA / Musical ★★★

Director: Adam Shankman

Actors: Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Bryan Cranston, Mary J. Blige, Paul Giamatti

Notícies relacionades

País: EUA (2012) 123 minuts

Adam Shankman (realitzador del 'remake' de 'Hairspray' i de la sèrie 'Glee') va adaptar amb correcció l’exitós musical homònim de Broad­way. És la història d’amor, a ritme de rock, d’una noia de poble i un jove urbanita, que comparteixen el seu somni de triomfar en el món de la música. Un desig que serà més difícil del que pensaven.

blood-diamond-02 2

blood-diamond-02 2