UN RETORN ESPERAT

'Dani & Flo' reuneix els humoristes de 'Tonterías las justas'

Florentino Fernández i Dani Martínez competiran a Cuatro amb el 'Zapeando' de La Sexta en la franja de sobretaula

dani flo fotografas 58af27f54df3c

dani flo fotografas 58af27f54df3c

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

El dubte existencial plantejat per Florentino Fernández i Dani Martínez durant dos anys amb la seva obra teatral #VuelvenNOVuelven s’ha aclarit definitivament. La parella humorística està de tornada a Cuatro amb Dani & Flo, un nou programa de sobretaula (de dilluns a divendres, 15.45 hores) en directe, que pretén competir amb el Zapeando de La Sexta, a base d’actualitat i bon humor. Una fórmula que els va proporcionar gran èxit fa sis anys amb Tonterías las justas, l’esbojarrat xou que compartien tots dos amb Anna Simon també a Cuatro.

Ara s’han quedat sols davant el perill dels maleïts audímetres, després de l’agredolça experiència de presentar fa dos anys el fallit Sopa de gansos. Però el caràcter d’aquest nou programa és molt diferent d’aquell xou en què es limitaven a donar pas als humoristes. «La franja de tarda és estratègica per a Cuatro, de manera que estem disposats a atrevir-nos amb ells», va dir en la presentació Mariano Blanco, director de programes del canal de Mediaset. «Han madurat en aquests anys i són un duo amb molta personalitat i dels millors del país», va afegir.

COL·LABORADORES

Notícies relacionades

Curiosament, l’equip de col·laboradors del programa està compost per quatre dones, un detall que no ha sigut buscat intencionadament per la productora Mediapro. Elles són María Gómez (Zapeando, Likes), la radiofònica Cristina Boscá (Anda ya) i les actrius Cristina Urgel (La que se avecina) i Virginia Riezu (Cuestión de sexo, Bandolera). Seran les primeres però no les úniques, ja que en les pròximes setmanes s’hi aniran incorporant més col·laboradors. 

Pel director de continguts de Mediaset, Manuel Villanueva, la reaparició de Florentino i Dani demostra que «a base de perseverar s’aconsegueixen les coses». «Feia temps que hi parlàvem, i gràcies a la seva tossuderia i insistència ja són aquí: segur que veurem moments talentosos», va revelar. Flo va confirmar la tossuderia de la parella i va recordar el moment crucial del sí, vull. «Ens van preguntar: ‘¿Però vosaltres què voleu fer?’, i els vam contestar que sabíem fer això.

Temes:

Cuatro